Skip to content

Studio Perspective's duurzame projecten en geschenken

Voor onze zakelijk klanten kunnen we maatwerk bieden. Ben jij een stylist, projectinrichter of wil je als ondernemer je bedrijf duurzaam inrichten? Neem dan contact met ons op. Het is mogelijk om een offerte aan te vragen, we kunnen met je meedenken voor het leveren van maatwerk of we kunnen je koppelen aan één van de duurzame stylisten waarmee wij samenwerken.

Strakke deadlines? We hebben ook producten die direct leverbaar zijn. Duurzame design verlichting voor op kantoor, stoelen en krukken voor op je werkplek of in je winkel en meubilair voor in de gezamenlijke ruimte of tuin. Wil je grotere aantallen of een persoonlijk advies laat het ons dan weten in een mail.

We kunnen producten en maatwerk leveren van veel verschillende werkplaatsen uit heel Nederland. We werken met makers en merken die aandacht hebben voor mens, dier en milieu.

Verkrijg hieronder onze presentatie over onze werkwijze:

onze werkwijze

Naam(Vereist)
Bedrijf(Vereist)
Heb je een vraag voor ons?
Graypants projectinrichting

Projectinrichting

Er is nog veel meer mogelijk dan de producten die wij online aanbieden. De werkplaatsen waarmee wij werken bieden ook maatwerk voor textiel, hout en metalen. Wat denk je van akoestische wandbekleding met bedrukking, houten wanddecoratie of gepersonaliseerde borrelplanken.

Relatiegeschenken

Geef klanten, relaties of medewerkers een origineel en duurzaam geschenk gemaakt door sociale firma’s. Op veel van onze duurzame producten kunnen we een bedrijfslogo plaatsen.

Een greep uit ons aanbod

Back To Top
0
Winkelwagen