Skip to content

Een industrieel wandrek is onmisbaar aan de muur. Het geeft de ruimte meteen de juiste sfeer én je kunt er al je lievelingsitems op kwijt. Wist je dat we nieuwe designs van industriële wandrekken aanbieden? Meld je nu snel aan om binnenkort een preview te ontvangen.

Industriële wandrekken voor ieder interieur

De duurzame rekken van Tolhuijs bestaan uit metalen constructie van gerecyclede materialen.  Je kunt hiermee je mooiste spullen een plekje geven. Lekker vol met groene planten of juist een collage van dierbare herinneringen. Wanneer je een wandrek koopt is het belangrijk om te bepalen wat je stijl is en hoe groot het wandrek moet zijn. Je kunt kiezen voor een hele grote wandkast of juist een aantal wandplanken. Met onze industriële wandrekken maak je een statement én draag je bij aan een betere wereld.

Wandrek voor in de keuken

Wil je in de keuken de potten, pannen of kruiden een goede plek geven, dan zijn de wandrekken van MijnWand heel geschikt Lekker stevig en veel ruimte. Daarnaast kun je ook kiezen voor een wandrek in een vrolijke kleur van Tolhuijs Design. Deze kun je zelf samenstellen met houten plankjes en zelfs een ingebouwde bloempot voor je kruidenplantje. Zo creëer je een echt plantenrek. De collectie bestaat uit nog veel meer mogelijkheden. Zoals voor de badkamer of heel handig als hoekrek.

Design wandrek

Naast functioneel is het natuurlijk ook belangrijk dat het wandrek mooi is. Het strakke wandrek uit de Mogelijkheid collectie heeft echt finesse. In een modern of scandavisch interieur is deze helemaal op zijn plek.  Handig als boekenplanken of om je thuiswerkplek stijlvol in te richten. Naast wandrekken vind je bij ons ook andere mogelijkheden om je spullen tentoon te stellen. Zoals wandschappen en planken voor fotolijstjes.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen