Skip to content

Een wandplank kun je gebruiken om foto’s of kunst op te zetten. Hiermee geeft je diepte aan de muur en geef je de ruimte een persoonlijke touch.

Industriële wandplanken

Een industriële wandplank is een uitstekende manier om wat extra ruimte aan je kamer toe te voegen, terwijl het ook een stijlvolle en unieke uitstraling krijgt. Ze zijn perfect voor het weergeven van foto’s of kunst, en kan echt helpen om diepte toe te voegen. En omdat er zoveel verschillende stijlen verkrijgbaar zijn, is het gemakkelijk om er een te vinden die perfect bij je eigen smaak. Als je bijvoorbeeld van minimalistisch design houdt, kun je kiezen voor een zwevende wandplank. Deze planken zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled metaal en ge-upcyclede restafvalstromen en bieden zowel stijl als functie. Of, als je een kinderkamer inricht, overweeg dan een wandplank met kleurrijke tekeningen en posters. Je kunt ook kiezen voor bredere planken, die bieden voldoende opbergruimte voor knuffels en boeken. Het helpt om de kamer opgeruimd en overzichtelijk te houden. Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een wandplank die perfect bij je past.

Wandplank kopen?

Ga jij voor een duurzame inrichting van je woonkamer, slaapkamer of hal? Stijl deze dan af onze duurzame wandplanken. Planken van hout voor aan de muur of juist metalen wandplankjes die strak en modern ogen. Onze duurzame design producten worden in Nederland op sociale wijze geproduceerd of zijn gemaakt van restmaterialen. Wandschappen van het Nederlandse en duurzame merk Zooi worden gemaakt van oude bureau’s en kunnen heel handig gebruikt worden in de hal voor je sleutels. Ook origineel om in verschillende maten en kleuren te gebruiken als planken voor aan de muur in de babykamer of als plankje in de kinderkamer om mooie foto’s op te zetten. De wandplanken van Tolhuijs Design komen in heel veel variaties om de wandrekken helemaal naar wens te kunnen inrichten. De houten wandplanken van de Mogelijkheid collectie zijn heel stijlvol en van prachtige kwaliteit. Genoeg mogelijkheden om je muur sfeervol en persoonlijke mee aan te kleden.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen