Skip to content

Heerlijk genieten met een super zachte en duurzame plaids en woondekens. Fijn voor de zomerse avonden in de tuin, of lekker voor op de bank.

Bank plaid

De winteravonden kunnen kil zijn, dus is het belangrijk om een knus plekje te hebben om je lekker in te nestelen. Een plaid is een geweldige manier om extra warmte toe te voegen. Plaids ook wel woondekens genoemd, zijn er in een verscheidenheid van prachtige kleuren en patronen. Je kunt een linnen plaid ook buiten gebruiken in de zomer – ze zijn perfect voor picknicks of avonden om sterren te kijken. Plaids zijn ook zeer veelzijdig – ze kunnen worden gebruikt als een sprei of een kleed voor op de bank.

Linnen plaid

De plaids die wij aanbieden zijn gemaakt van 100% linnen, duurzaam en zacht. Linnen is nog niet zo bekend als wol, maar is een echte luxueuze stof. Gemaakt van Vlas dat geoogst is in Europa. Het hele proces is in kaart gebracht, hierdoor weet je precies waar deze mooie plaids vandaan komen. De plaids zijn gemaakt van duurzame vezels en het productieproces is volledig transparant. Hierdoor weet je dus precies wat je in huis haalt. In bijzondere naturel kleuren, of juist een lekkere zomerse kleur en diverse dessins.

Populaire producten
Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen