Skip to content

Een kandelaar of kaarsenhouder is een echte sfeerbrenger in je huis. Kies een mooie zwarte kandelaar voor binnen of duurzame kaarsen voor buiten in de tuin.

Duurzame kaarsen en kandelaars van gerecycled materiaal

Een mooie kandelaar kan het verschil maken in de sfeer van je huis. Of je nu op zoek bent naar een strak zwart ontwerp of een frisse witte look, Studio Perspective heeft een verscheidenheid aan kandelaars om uit te kiezen. De kandelaars zijn gemaakt van de beste materialen, zoals metaal. De kandelaren van K’Willeminhuis worden zorgvuldig met de hand gemaakt. Duurzaamheid is ook belangrijk voor Zooi, dus hun kandelaars zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals oude tafelpoten. Niet alleen zijn deze producten milieuvriendelijker, ze zijn ook ontworpen om lang mee te gaan. Van solide materialen als staal.

Zwarte industriële kandelaar

Een mooi gedekte tafel met een diner voor twee bij kaarslicht kan de perfecte manier zijn om een avond door te brengen. Met de juiste kandelaar kunt je de sfeer bepalen in elke ruimte en voor elke gelegenheid. Hou jij van industrieel, dan zijn de wonky zwarte industriële kandelaars heel passend in je ruimte. Deze zijn verfijnd en hebben toch dat stoere industriële randje.

Witte kandelaar

Voor een scandinavisch en minimalistisch interieur zijn de witte kandelaar heel erg geschikt. In een groepje bij elkaar. Afgewisseld met zijde grijze kaarsenstandaards. Of ga jij voor een bijzondere 5-armen kandelaar. Deze kan op zich zelf een hele tafel sfeervol aankleden. Leuk voor de feestdagen of als je een hele grote tafel hebt.

Dus als je op zoek bent naar een manier om een beetje extra warmte en gezelligheid aan je huis toe te voegen, overweeg dan zo’n prachtige duurzame kandelaar.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen