Skip to content

Duurzame tassen zijn tegenwoordig steeds meer te zien in het straatbeeld. Met de duurzame en handgemaakte tassen van Studio Perspective kun je erop uit.

Duurzame tassen voor elke gelegenheid

Een duurzame lifestyle is niet alleen voor binnen maar ook buitenshuis. Wij zijn blij dat er steeds meer aandacht gaat naar de herkomst van materialen. Voor een prachtige duurzame schoudertas hoef je niet te kiezen voor nieuw leer. We bieden in onze collectie handgemaakte tassen van Game On. Zij maken deze van gebruikt leer, waardoor de tassen beter zijn voor het milieu. Daarnaast krijg je een tas die al een leven gehad heeft, Een tas met een verhaal, die past bij je persoonlijkheid.

Duurzame rugtas

Een duurzame Rugtas van gerecyclede leer, een weekendtas in bijzondere kleuren of juist een hele stoere luiertas. Alles is mogelijk, de duurzame tassen zijn uniek. Afhankelijk van de materialen die beschikbaar zijn.
Hou jij van een lekker stevige boodschappen tas, of juist een tas waar alles in past. Kijk dan eens bij Rescued. Zij maken een prachtige groene legertas.

Handgemaakte tassen

Duurzame tassen worden steeds populairder omdat mensen manieren zoeken om hun impact op het milieu te verminderen. Deze tassen worden gemaakt van duurzame materialen die al op een andere manier zijn gebruikt, zoals gerecyclede sportuitrusting of snijafval van leer. Duurzame tassen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ze kunnen ook stijlvol en uniek zijn. Zo zijn er lederen tassen gemaakt van gerecyclede sportmatten of luiertassen van gebruikt leer. Duurzame tassen zijn een geweldig cadeau voor iemand die zich bewust is van zijn impact op het milieu, en ze zijn ook een geweldige manier om je eigen ecologische voetafdruk te verkleinen.

Onze Social Design producten zijn duurzaam én worden in Nederland op sociale wijze geproduceerd. De tassen van Rescued en Game-On worden gemaakt van gerecycled materiaal door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een duurzaam product dat handig is voor elke dag als schoudertas, boodschappen, als stoere luiertas, praktische opbergzak voor de kinderkamer of als mand voor die grote kamerplant.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen