Content voor Ingelogde Gebruikers

Duurzame tassen voor elke gelegenheid

Duurzame tassen zijn tegenwoordig steeds meer te zien in het straatbeeld. Met de duurzame en handgemaakte tassen van Studio Perspective kun je erop uit.

 • Uitverkocht

Duurzame rugtas of duurzame schoudertas

Een duurzame lifestyle is niet alleen voor binnen maar ook buitenshuis. Wij zijn blij dat er steeds meer aandacht gaat naar de herkomst van materialen. Voor een prachtige duurzame schoudertas hoef je niet te kiezen voor nieuw leer. We bieden in onze collectie handgemaakte tassen van Game On. Zij maken deze van gebruikt leer, waardoor de tassen beter zijn voor het milieu. Daarnaast krijg je een tas die al een leven gehad heeft, Een tas met een verhaal, die past bij je persoonlijkheid.

Een duurzame Rugtas van gerecyclede leer, een weekendtas in bijzondere kleuren of juist een hele stoere luiertas. Alles is mogelijk, de duurzame tassen zijn uniek. Afhankelijk van de materialen die beschikbaar zijn.
Hou jij van een lekker stevige boodschappen tas, of juist een tas waar alles in past. Kijk dan eens bij Rescued. Zij maken een prachtige groene legertas.

Onze Social Design producten zijn duurzaam én worden in Nederland op sociale wijze geproduceerd. De tassen van Rescued en Game-On worden gemaakt van gerecycled materiaal door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een duurzaam product dat handig is voor elke dag als schoudertas, boodschappen, als stoere luiertas, praktische opbergzak voor de kinderkamer of als mand voor die grote kamerplant.

Laatst door jou bekeken
 • Aanbieding

  Harmoni Sta bureau Walnoten

  319,00
 • Aanbieding

  Harmoni Sta bureau Berkenhout

  129,00
 • Aanbieding

  Harmoni Sta bureau eiken

  299,00
Scroll naar boven 0
zoeken
Winkelwagen

Categorie


Prijs


Kleur


Houtkleur


Breedte


Hoogte


Diepte