Skip to content

Bij ons vind je een uitgebreide collectie duurzaam servies dat niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor jouw stijl. Ons duurzaam servies biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je maaltijden, wetende dat je bijdraagt aan een groenere wereld.

Of je nu op zoek bent naar een complete servies set of gewoon een paar nieuwe stukken wilt toevoegen aan je collectie, wij hebben alles wat je nodig hebt. Van een borden set en glazen drinkfles tot een koffiekopjes set en kommetjes voor hapjes, ons duurzaam servies is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en minder belastend zijn voor het milieu.

Koop vandaag nog duurzaam servies en maak een bewuste keuze voor de toekomst. Met ons servies geniet je niet alleen van heerlijke maaltijden, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Ontdek ons assortiment en begin vandaag nog met het creëren van een eco-vriendelijke tafelervaring!

Circulaire drinkglazen en handgemaakte borden

De circulaire drinkglazen en borden van witte klei van Studio Perspective worden gemaakt oor mensen met een verminderd arbeidsvermogen. De drinkglazen worden gemaakt van oude wijnflessen, deze verdwijnen daardoor niet in de glasbak maar worden in Nederland geupcycled en krijgen een tweede leven als design glas. De glazen kunnen gepersonaliseerd worden met een logo. We verkopen servies van de merken Rebottled en Roadsmaakt.
Wil je de hapjes mooi serveren dan hebben we ook een prachtige collectie hapjes- en borrelplanken.

Populaire producten
Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen