Skip to content

Een borrelplank maken doe je met een lekkere hapjes op een plank van duurzaam hout. Extra persoonlijk wordt het als je er een sprekende tekst of eigen naam op laat graveren.

Tapasplank of Borrelplank

Deze prachtige houten snijplanken zijn allemaal gemaakt van duurzame houtsoorten. Lekker buiten op het terras genieten van zelfgemaakte hapjes die je op de tapasplank kan serveren. Dat kan nu met een nog mooier verhaal. Het verhaal achter de plank is ook de moeite waard. Gemaakt door mensen die begeleidt worden een stap te zetten op de arbeidsmarkt. Ze leren met hun handen werken of helpen bij de verkoop en het inpakken. De snijplanken en tapasplanken worden met de hand gemaakt in Nederland.

Borrelplank graveren

Door het gebruik van een lasersnijder kunnen de hapjesplanken gepersonaliseerd worden. Je kunt je eigen naam, logo of een leuke persoonlijke tekst in de borrelplank laten graveren. De sociale werkplaats van Cre8 geeft zelfs de mogelijkheid om een afbeelding te laseren. Laat je kinderen een mooie tekening maken voor vaderdag. Of schrijf een bijzondere tekst in je eigen handschrift voor je geliefde.

Snijplank met tekst graveren

Grotere aantallen voor personeelsgeschenken of relatiegeschenken zijn zeker mogelijk. Ook de vorm en de opdruk van de plank kunnen op maat gemaakt worden. Al onze planken zijn gemaakt van duurzame houtsoorten in Nederlandse werkplaatsen. Hiermee draag je bij aan kleine Nederlandse ondernemingen en kun je de bedrijfswaarden op gebied van duurzaamheid en inclusiviteit kracht bij zetten. Laat ons je ideeën weten en wij denken graag met je mee.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen