Skip to content

Prijs

Categorie

Kleur

Houtkleur

Afmeting

Breedte

Diepte

Borrelen of tafelen doe je met onze duurzame items. Van houtsoorten die goedgekeurd zijn of andere materialen die een nieuwe leven hebben gekregen.

Bewust genieten van mooie momenten wordt nog fijner met de lokaal in Nederland gemaakte producten. Houten borrelplanken, snijplanken met je eigen tekening of handgemaakt servies uit de sociale werkplaats. Als je duurzame producten bij Studio Perspective koopt dan ziet je gedekte tafel er prachtig uit én maak je impact op het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de lokale productie is er minder transport nodig en dus minder impact op het milieu. Zo wordt genieten aan tafel ook echt duurzaam en sociaal!

Horeca inrichting

Naast onze collectie borrelplanken kunnen we ook andere benodigdheden leveren om een horeca concept neer te zetten. Denk aan klemborden voor de menu’s of wanddecoratie van hout. We hebben contacten met vele werkplaatsen in Nederland en kunnen ook design producten op maat laten maken. Neem voor meer ideeen en informatie contact op via info@studioperspective.nl.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen