Skip to content

Prijs

Categorie

Kleur

Houtkleur

Afmeting

Breedte

Diepte

Een persoonlijk interieur maak je met design woondecoratie. Kleurrijk of juist heel minimalistisch, alle producten hebben een verhaal.

Woonaccessoires van industrieel tot modern

Woondecoratie wordt gebruikt om je huis gezelliger, persoonlijker en uitnodigender te maken. Het kan zo eenvoudig zijn als het toevoegen van een paar nieuwe kussens en kandelaren of het veranderen van de indeling van je kamer. Voor veel mensen is het inrichten een complexer proces, waarbij ze de look en feel van hun huis volledig veranderen.
Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen hun huis in te richten, maar een van de meest voorkomende is om de ruimte comfortabeler en uitnodigender te maken. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk tintje aan je huis of gewoon de manier waarop het eruit ziet wilt veranderen, nieuwe design accessoires kunnen een geweldige manier zijn om dit voor elkaar te krijgen.

Industriële woondecoratie

Er zijn een aantal verschillende stijlen  maar een hele populaire en tijdloze is de industriële inrichting. Deze stijl heeft vaak donkere kleuren en strakke lijnen, die je huis een moderne, stoere en toch ook verfijnde uitstraling kunnen geven. Als je geïnteresseerd bent in dit type inrichting, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Ten eerste is het belangrijk om kleuren te kiezen die elkaar goed aanvullen. Zwart en wit worden vaak gebruikt in een industriële inrichting, maar je kunt ook experimenteren met andere tinten zoals grijs of zelfs groen. Ten tweede wil je meubilair en accessoires vinden met strakke lijnen en eenvoudige ontwerpen.

Nog een paar tips voor het duurzaam inrichten van je huis met design woondecoratie:

  • Hang kunstwerken of foto’s op die uw persoonlijke stijl weerspiegelen.
  • Laat verzamelobjecten of voorwerpen met sentimentele waarde zien.
  • Voeg structuur en patronen toe met vloerkleden, plaids en kussens.
  • Gebruik kleur om een uitnodigende en samenhangende ruimte te creëren.
  • Investeer in kwaliteit waar je lang van kunt genieten.

Als het gaat om duurzame woondecoratie, zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Van handgemaakte kaarsen en wandplanken tot schalen en vazen, er zijn talloze manieren om uw huis een stijlvol tintje te geven terwijl u ook rekening houdt met het milieu. Duurzame woonaccessoires worden vaak gemaakt door ambachtslieden in sociale of duurzame werkplaatsen, wat betekent dat ze worden geproduceerd op een manier die respectvol is voor mensen en de planeet. Bovendien wordt duurzame woondecoratie vaak gemaakt van producten en materialen die geupcycled en gerecycled worden. Als jij je huis op een duurzame manier wilt inrichten, zijn er tal van geweldige opties beschikbaar. Dus ga creatief aan de slag en ontdek alle manieren waarop u uw huis duurzamer kunt maken!

Duurzame woonaccessoires zijn ook een geweldig cadeau voor de eco-bewuste mensen in je leven. Dus de volgende keer dat u op zoek bent naar een uniek en speciaal cadeau, overweeg dan om te kiezen voor een handgemaakt designartikel dat zal helpen om een duurzamer huis te creëren.

Design woonaccessoires kopen?

Op een mooie, duurzame manier je woonkamer, eetkamer of kantoor inrichten doe je met de design woonaccessoires van Studio Perspective. Onze producten worden in Nederland geproduceerd met respect voor mens en planeet. De producten worden gemaakt door mensen met een verminderd arbeidsvermogen en zijn gemaakt van duurzame materialen. Je vindt bij ons duurzame woonaccessoires van Binthout, Brandt Kaarsen, K’willeminhuis, PlanqKaart, Rescued, Tolhuijs, Wallies, Wooden Amsterdam en Zooi.

Duurzaam interieuradvies nodig?

Interieuradvies nodig voor particulier of project? We denken graag met je mee. We kunnen een advies op maat maken van al ons sociale en duurzame design voor kantoor- en horeca-inrichting. We werken samen met duurzame stylisten, productontwerpers en werkplaatsen.

We hebben een selectie van de mogelijkheden alvast uitgelicht. Of stuur ons een mail op info@studioperspective.nl en we nemen contact met je op.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen