DESIGN WOONACCESSOIRES

Duurzaam wonen met verantwoorde accessoires

Op een mooie, duurzame manier je woonkamer, eetkamer of kantoor inrichten doe je met de design woonaccessoires van Studio Perspective. Onze design producten worden in Nederland op duurzame of sociale wijze geproduceerd. De producten worden gemaakt door mensen met een verminderd arbeidsvermogen en is gemaakt van duurzame materialen. Je vindt bij ons design woonaccessoires van Binthout, Brandt Kaarsen, K’willeminhuis, My Wooden World, PACK, PlanqKaart, Rescued, Tolhuijs, TWO-O, Wallies, Wooden Amsterdam en Zooi.

 

Showing all 101 results

Duurzame woonaccessoires

Met de design woonaccessoires van Studio Perspective geef je jouw woning net dat beetje extra. Daarnaast is alles ook nog eens duurzaam geproduceerd.

Woonaccessoires geven sfeer. Ze voegen details toe aan een ruimte waarmee je jouw eigen smaak en stijl naar voren laat komen. Woondecoratie zegt veel over jou als persoon en de duurzame woonaccessoires van Studio Perspective geven je de mogelijkheid om jouw woning of kantoorruimte te laten spreken. Ga je voor luxe of landelijke woonaccessoires? Voor hout, metaal of gerecycled materiaal? Wat je ook kiest, onze design woonaccessoires voegen sfeer toe aan jouw woonkamer, slaapkamer, eetkamer of kantoorruimte.

Design accessoires woonkamer

We hebben veel verschillende design woonaccessoires in ons assortiment welke met zorg en liefde worden gemaakt. Onze designproducten worden in Nederland op duurzame of sociale wijze geproduceerd. Niet alleen zijn ze dus gemaakt van duurzame materialen, maar wat de woonaccessoires extra bijzonder maakt is dat ze worden gemaakt door mensen met een verminderd arbeidsvermogen. Deze mensen krijgen dan de kans om hun skills en vaardigheden te verbeteren. Wanneer je kiest voor de woonaccessoires van Studio Perspective draag je dus niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een betere maatschappij. Je vindt bij ons design woonaccessoires onder andere van K’willeminhuis, Rescued, Wallies, en nog vele andere duurzame merken.