Skip to content

Prijs

Categorie

Kleur

Houtkleur

Afmeting

Breedte

Diepte

Ga jij je tuin of balkon opnieuw inrichten of zomerklaar maken? Kies dan voor onze duurzame tuinmeubelen, tuinverlichting en tuindecoratie van Nederlandse merken.

Duurzame buitenmeubels

Duurzame houten tuinmeubelen

Als het weer warmer wordt, gaan we allemaal meer tijd buiten doorbrengen. Als je het geluk hebt een tuin of balkon te hebben, is dit het perfecte moment om er een ontspannende oase van te maken. Bij het inrichten van uw buitenruimte is het juist goed om rekening te houden met duurzaamheid. Ga op zoek naar meubels van duurzame materialen zoals bamboe of rotan. Als je de voorkeur geeft aan hout, zorg er dan voor dat het afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos, zoals de bossen in Nederland van Staatsbosbeheer. Je kunt ook meubels vinden die zijn gemaakt van gerecyclede materialen zoals plastic flessen. Of wat dacht je van duurzame speeltoestellen voor in de tuin van autobanden. Voor extra comfort kunt u kleurrijke kussens van natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen gebruiken. En vergeet niet te versieren met duurzame kaarsen of feeërieke lampjes op zonne-energie. Met een paar eenvoudige veranderingen creëer je een milieuvriendelijk buitenverblijf waar je de hele zomer lang van zult genieten.

Duurzaam tuinmeubilair

Door te kiezen voor producten die een lange levensduur hebben, maak je een bewuste groene keuze. We leveren ook prachtige stoelen en schommels die gemaakt worden in sociale leer- of werkplaatsen. Hiermee maak je niet alleen minder impact op het milieu maar maak je juist veel impact op inclusiviteit in Nederland. Dutch Design tuinstoelen, picknicktafels en andere handige producten om deze zomer optimaal van het buitenleven te kunnen geniet. Er zijn ook tuinmeubels die klein en compact zijn en dus geschikt voor het balkon. Of juist een groot statement maken om de kantoortuinen gezellig in te richten. Voor de speelse tuin zijn er schommels voor groot en klein. We verkopen tuinmeubelen, tuinverlichting en accessoires van diverse Nederlandse merken zoals BalkonbarRescued,en Weltevree.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen