Content voor Ingelogde Gebruikers

Ben jij trots op je stad? Denk dan eens aan een houten plattegrond als design stuk aan je wand. Of geef iemand een iconische toren cadeau. Van domtoren tot vuurtoren van de waddeneilanden. En staat jouw stad er niet tussen, dan kunnen we altijd nog maatwerk leveren.

Cadeaus voor een gelegenheid

Woondecoratie van je favoriete stad

Houten stadskaart

Elke ruimte wordt persoonlijk als je een houten stadskaart aan de muur hangt van je favoriete stad. Misschien mis je deze stad wel heel erg en heb je behoefte aan een souvenir voor aan je muur. Ook leuk om cadeau te doen aan iemand die gaat verhuizen of een nieuwe baan buiten de stad heeft. De houten plattegrond van de stad kun je helemaal naar eigen idee laten ontwerpen. Kies voor een wijk, straat of juist het hele dorp. De ontwerper gaat persoonlijk voor je aan de slag.

Souvenir Waddeneilanden

In de collectie is niet alleen gedacht aan de Nederlandse steden, maar ook aan de waddeneilanden. Iedereen heeft zo zijn eigen favoriet. Van Texel, tot Terschelling en Vlieland. Het meest iconische van de Wadden zijn wel de vuurtorens. Binthout heeft hiervoor hele mooie snijplanken en muurdecoratie ontworpen. Een aandenken aan je mooiste vakanties op Vlieland, of maak jij iemand blij die Ameland enorm mist?

Scroll naar boven
0
Winkelwagen

Categorie


Prijs


Kleur


Houtkleur


Breedte


Hoogte


Diepte