Skip to content

Elke dag zijn we op zoek naar de mooiste duurzame interieurproducten in Nederland. Bekijk onze nieuwste aanwinsten in de duurzame design collectie.

Duurzaam Design

Duurzaam ontwerpen gaat over het vinden van manieren om hulpbronnen efficiënt te gebruiken en de negatieve invloed van onze activiteiten op het milieu te verminderen. Het omvat alle aspecten van design, van productontwerp en architectuur tot verpakking en grafisch ontwerp. Van duurzaam design wordt vaak gezegd dat het drie pijlers heeft: sociaal, economisch en ecologisch.

  • Sociale duurzaamheid verwijst naar het idee dat de activiteiten de levenskwaliteit van alle mensen moeten verbeteren, nu en in de toekomst. Hiermee werken we aan een inclusieve samenleving, waar iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt.
  • Economische duurzaamheid betekent het vinden van manieren om welvaart te genereren en tegelijkertijd efficiënt gebruik te maken van hulpbronnen.
  • Duurzaamheid voor het milieu vereist dat we de negatieve impact van onze activiteiten op de planeet en haar ecosystemen tot een minimum beperken.

Duurzaam ontwerpen

Duurzaam ontwerpen is een belangrijk onderdeel van het creëren van een duurzamere wereld. Door duurzame principes in de ontwerpen op te nemen, kunnen we helpen afval te verminderen, hulpbronnen te behouden en het milieu te beschermen. Hoewel factoren als betaalbaarheid, esthetiek en functionaliteit belangrijke overwegingen zijn in elk ontwerpproces, proberen duurzame ontwerpers ook een evenwicht te vinden tussen deze factoren en de zorg voor milieubehoud en sociale verantwoordelijkheid.

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met vele sociale werkplaatsen en duurzame designers in ons land. Het nieuwste Dutch Design in onze winkel hebben we voor je verzameld. Ook leuk om eens te kijken bij de makers pagina waar we meer vertellen over waar de producten vandaan komen en door wie ze gemaakt zijn. Wij willen graag de talenten een podium geven.

Design met korting. Op=Op

We doen het niet vaak maar deze laatste stuks en showroommodellen bieden we aan met korting.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen