Content voor Ingelogde Gebruikers

Duurzame design tafels gemaakt in Nederland

 • Uitverkocht
 • Binthout Ovalen Houten Tafel

  Vanaf 1.624,00
 • Hout & Staal tafel Lloyd

  Vanaf 2.000,00
 • Aanbieding

  Inklapbaar bureau Tinydesk

  Vanaf 299,95194,95
 • Ronde Houten Speldtafel

  Vanaf 693,00
 • Ronde Tafel Hairpin

  Vanaf 824,00
 • Tafel Visgraat Able

  Vanaf 1.659,00
 • Tolhuijs Able Pallet Hout

  Vanaf 1.243,00
 • Tuintafel Forestry Weltevree

  Vanaf 2.295,00
 • Zit-Sta Bureau

  1.499,00

Ronde eettafel tot extra grote vergadertafel

Op een mooie én duurzame manier je ruimte inrichten met de design tafels van Studio Perspective. Alle salontafels, vergadertafels en bureaus worden in Nederland geproduceerd. Alle werkplaatsen proberen hun steentje bij te dragen door gebruik te maken van duurzaam hout of werk te bieden aan aan mensen met een afstand tot de arbeidsvermogen.

De design tafels zijn in er in vele formaten. Een lekker grote tafel voor 8 personen of een gezellige ronde eettafel waar je met vier personen gezellig aan kunt zitten. Vergaderen met een paar tafels die je aan elkaar kunt schuiven of voor een restaurant gevoel met de vierkante Bine tafel van Planq. Je kunt kiezen uit vele duurzame materialen met elk hun eigen kwaliteit en uitstraling.

Industriële tafel

Industriële tafels zijn gemaakt van stevige metalen en robuuste houtsoorten. Een industriële tafel is een stoere tafel. Een tijdloos design, maakt dat je er niet op uitgekeken raakt. Het robuuste karakter van de design tafel zorgt ervoor dat de eettafel tegen een stootje kan. De tafels van Wooden Amsterdam zijn heel mooi afgewerkt en hebben ondanks het industriële karakter ook een luxe uitstraling.

Ook de eetkamertafels van Tolhuijs Design passen helemaal in deze woonstijl. Gemaakt van restanten pallethout, dat met de hand geperst wordt tot prachtige nieuwe tafelbladen. Bij de sociale werkvoorziening van Pantar in Amsterdam, krijgen jongeren de kans om vaardigheden op te doen in het vakgebied. Er wordt structuur geboden en ze kunnen trots zijn op het werk dat ze leveren.

Design tafel van hout

Ben jij een liefhebber van natuurlijke materialen dan zijn de handgemaakte tafel van Binthout echt perfect. Als ovale tafel, ronde tafel of rechthoekig met mooie ronde vormen, staan deze beauty’s echt heel mooi in je eetkamer of woonkamer. Een tafel van hout, met een duurzaam houten blad en houten poten. Uniek door het design van de hairpin poten. Je kunt kiezen voor zwarte poten met een eikenblad of ga voor een handgemaakte eettafel volledig van duurzaam essenhout.

Dutch Design tafel op maat

De tafels worden in geleverd door Nederlandse merken en veelal pas gemaakt op bestelling. Doordat we niet met voorraden werken, kunnen we ook gemakkelijk maatwerk bieden. Hierdoor is het bij veel producten mogelijk om deze naar eigen smaak samen te stellen. Ben je specifiek op zoek naar een model of een afmeting die niet online staat? Laat het ons weten en we denken met je mee. Bij Studio Perspective verkopen we Dutch Design tafels van Binthout, Mogelijkheid Collectie, Tolhuijs Design en Wooden Amsterdam.

Laatst door jou bekeken

 • Aanbieding

  Harmoni Sta bureau Walnoten

  319,00
 • Aanbieding

  Harmoni Sta bureau Berkenhout

  129,00
 • Aanbieding

  Harmoni Sta bureau eiken

  299,00
Scroll naar boven 0
zoeken
Winkelwagen

Categorie


Prijs


Kleur


Houtkleur


Breedte


Hoogte


Diepte