Skip to content

Duurzame houten tafels gemaakt in Nederland. Kies jij voor een salontafel, vergadertafel en of bureau?

Ronde eettafel tot grote vergadertafel

Op een mooie én duurzame manier je ruimte inrichten met de design tafels van Studio Perspective. De werkplaatsen proberen hun steentje bij te dragen door gebruik te maken van duurzaam hout of werk te bieden aan aan mensen met een afstand tot de arbeidsvermogen.

De design tafels zijn in er in vele formaten. Een lekker grote tafel voor 8 personen of een gezellige ronde eettafel waar je met vier personen gezellig aan kunt zitten. Vergaderen met een paar tafels die je aan elkaar kunt schuiven of voor een restaurant gevoel met de vierkante Bine tafel van Planq. Je kunt kiezen uit vele duurzame materialen met elk hun eigen kwaliteit en uitstraling.

Industriële tafel

Industriële tafels zijn gemaakt van stevige metalen en robuuste houtsoorten. Een industriële tafel is een stoere tafel. Een tijdloos design, maakt dat je er niet op uitgekeken raakt. Het robuuste karakter van de design tafel zorgt ervoor dat de eettafel tegen een stootje kan. De tafels van Wooden Amsterdam zijn heel mooi afgewerkt en hebben ondanks het industriële karakter ook een luxe uitstraling. Ben jij op zoek naar een robuuste eettafel dan zijn de tafels van massief hout perfect.

Ook de eetkamertafels van Tolhuijs Design passen helemaal in deze woonstijl. Gemaakt van restanten pallethout, dat met de hand geperst wordt tot prachtige nieuwe tafelbladen. Bij de sociale werkvoorziening van Pantar in Amsterdam, krijgen jongeren de kans om vaardigheden op te doen in het vakgebied. Er wordt structuur geboden en ze kunnen trots zijn op het werk dat ze leveren. Jouw interieur krijgt meer persoonlijkheid met de houten eettafels van Tolhuijs.

Design tafel van hout

Ben jij een liefhebber van natuurlijke materialen dan zijn de handgemaakte essen of eiken tafels van Binthout echt perfect. Als ovale tafel, ronde tafel of rechthoekig met mooie ronde vormen, staan deze beauty’s echt heel mooi in je eetkamer of woonkamer. Een houten eettafel, met een duurzaam blad en houten poten. Uniek door het design van de hairpin poten. Je kunt kiezen voor zwarte poten met een eikenblad of ga voor een handgemaakte eettafel volledig van duurzaam essenhout. Het is natuurlijk best lastig om een tafel online te bestellen, je kunt daarom van de tafels van Binthout eerst een houtsample bij ons aanvragen.

Dutch Design tafel op maat

De tafels worden in geleverd door Nederlandse merken en veelal pas gemaakt op bestelling. Je kunt alle tafels online bestelling. Doordat we niet met voorraden werken, kunnen we ook gemakkelijk maatwerk bieden. Hierdoor is het bij veel producten mogelijk om deze naar eigen smaak samen te stellen. Ben je specifiek op zoek naar een model of een afmeting die niet online staat? Laat het ons weten en we denken met je mee. Bij Studio Perspective verkopen we Dutch Design tafels van Binthout, Mogelijkheid Collectie, Tolhuijs Design en Wooden Amsterdam.

Salontafels

van groot tot klein

Eettafels

voor 6 personen

Bureaus

voor je thuiswerkplek
Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen