Skip to content

Lokaal ambacht, met liefde en met de hand gemaakte meubels.

Wij verkopen duurzame meubels op maat. Zowel voor particulieren als bedrijven. De hoogwaardige producten worden in Nederland gemaakt uit duurzame (rest)materialen. Sociale werkplaatsen werken samen met Nederlandse ontwerpers om tot unieke meubels te komen. Er zijn veel mogelijkheden om meubels op onze site aan te passen aan specifieke wensen.  Van industriële meubels op maat tot kastenwanden en tafels op maat.

Doordat we nauwelijks met voorraden werken, kunnen wij gemakkelijk maatwerk leveren.

Met de aanschaf van sociaal geproduceerd design creëer je direct werkuren voor de makers. Méér werkervaring betekent voor de makers meer kansen op de arbeidsmarkt. Design gemaakt van duurzaam materiaal draagt bij aan afvalreductie en geeft afval waarde door dit te recyclen en zelfs een tweede leven door dit te upcyclen.

Een prachtig handgemaakte meubel op maat dat voldoet aan jouw wensen en met impact voor mens en milieu!

Bestelling voor bedrijfspand of projectinrichting?

We kunnen een advies op maat maken van al ons sociale en duurzame design voor project-, kantoor- en horeca-inrichting. We werken met verschillende sociale en duurzame werkplaatsen in Nederland. Elk met hun eigen specialisatie. We denken graag met je mee.

We hebben een selectie van de mogelijkheden voor projectinrichting alvast uitgelicht.

De Able Visgraat Pallet Hout van Tolhuijs is een tafel met een houten visgraat blad en metalen onderstel bij Studio Perspective.

Recycle

Back To Top
0
Winkelwagen