DESIGN KRUKKEN

Dutch Design kruk van hout of gerecyclede materialen

Duurzaam inrichten doe je met de duurzame design krukken van gerecyclede materialen bij Studio Perspective. Deze design krukken zijn altijd handig als extra zitplaats of zelfs als bijzettafel. De krukken van Zooi, Family W, Weltevree en Game-On worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd.

 

Showing all 10 results

Multifunctionele kruk

Handig bij het inrichten van je huis is het creëren van extra zitplekken. Niet alleen voor jezelf of voor je gezin, maar ook voor gasten. Als je zitplekken wilt creëren zonder te veel ruimte kwijt te raken, dan zijn deze multifunctionele krukken de juiste oplossing. Deze duurzame krukken zijn ook handig bijvoorbeeld als voetenbankje of bijzettafel.

Duurzame krukken

De design krukken van Studio Perspective zijn een mooie toevoeging aan zowel woningen als kantoorruimtes. Wil jij ook graag je steentje bij dragen aan het behoud van de planeet? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de krukken zijn ook nog eens ontzettend duurzaam omdat ze worden gemaakt van gerecyclede materialen. Studio Perspective zorgt er altijd voor dat je de best mogelijke kwaliteit krijgt. Zo kun je nog jarenlang genieten van de krukken zonder dat er kwaliteit verloren gaat. De krukken van Zooi, Weltevree, Family W en Game-On worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd. Dat is dus echt Duurzaam Dutch Design!