Skip to content

Een design bijzettafel is een klein tafeltje dat je naast je fauteuil of je bank plaatst. Naast dat het heel praktisch is, brengen ze ook sfeer. En natuurlijk zijn onze Dutch Design tafeltjes ook duurzaam. Veelal met de hand gemaakt. Een bijzetter met een verhaal.

Dutch Design hanglampen

Bijzonder zijn de metalen bijzettafels van K’Willeminhuis, voor een hoge koffietafel ga je naar de Mogelijkheid collectie van Don Zweedijk. Veel van de moderne bijzettafels zijn ook multifunctioneel te gebruiken als bijvoorbeeld kruk. De lekker lichte Wybelt krukken van Zooi, gemaakt van duurzame materialen of de bijzettafels van .Planq gemaakt van oude uniformen en jeans.

Bijzettafel design

Voor een mooie design bijzettafel is er altijd plek in je woonkamer. Hierop zet je niet alleen je kopje koffie, maar ook een kaarsje of bloemetje. Of leg er je stapel woontijdschriften op voor wat kleur en inspiratie.

Je kunt kiezen voor een mooie bijzettafel van hout, een strak metalen bijzettafeltje of een wat grotere salontafel. Voor iedere interieur smaak is er wel een bijzettafel. Natuurlijk is er voor een duurzaam interieur ook een duurzaam tafeltje. En al onze bijzetters komen van Nederlandse merken en zijn dus Dutch Design.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen

Categorie


Prijs


Kleur


Houtkleur


Breedte


Hoogte


Diepte