Skip to content

Prijs

Categorie

Kleur

Houtkleur

Afmeting

Breedte

Diepte

Een duurzaam interieur? Dat begint bij het bewust kiezen van producten die je raken. Kies voor tijdloze en duurzame meubels die lang meegaan.

Dutch Design meubels voor een duurzaam interieur

Bij Studio Perspective vinden we het belangrijk om niet alleen een mooi interieur te creëren, maar ook om bewust om te gaan met grondstoffen. Duurzame meubelen zijn daarbij essentieel. Ze zijn vervaardigd van materialen zoals bamboe of eucalyptus, die hernieuwbaar zijn. Bovendien worden veel duurzame meubelen gemaakt van gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan het verminderen van afval.

Een duurzaam interieur draagt niet alleen bij aan de esthetiek van je huis, maar ook aan je gezondheid. Veel traditionele meubelen bevatten schadelijke chemicaliën, zoals formaldehyde, die kunnen vrijkomen in huis en ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Door te kiezen voor duurzame meubels draag je bij aan een gezonder binnenklimaat.

Daarnaast is een duurzaam interieur van cruciaal belang voor het behoud van onze planeet. Traditionele meubelen worden vaak vervaardigd van niet-duurzame materialen, zoals tropisch hardhout, wat niet alleen schadelijk is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan klimaatverandering. Door te kiezen voor duurzame meubelen verklein je je ecologische voetafdruk en lever je een positieve bijdrage aan het behoud van de planeet.

Bij Studio Perspective begrijpen we dat het interieur van jouw woning een reflectie is van jouw persoonlijke stijl en comfort. Onze zorgvuldig samengestelde collectie duurzame meubelen voor de eetkamer, woonkamer en daarbuiten omvat stijlvolle en functionele stukken die jouw leefruimte transformeren. Of je nu op zoek bent naar elegante meubelen van glas die een vleugje moderniteit toevoegen, of naar tijdloze stukken die naadloos in elk decor passen, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Laat je inspireren door onze unieke selectie en maak van jouw huis een thuis waar je trots op kunt zijn.

Duurzame meubelen

Er zijn veel manieren om je huis in te richten met duurzame meubelen. De eetkamer is voor veel mensen het belangrijkste deel van het huis, waar familie en vrienden samenkomen om maaltijden en gesprekken te delen. Een mooie, duurzame eetkamer begint met een handgemaakte houten tafel. In de werkplaatsen ontwerpen en maken ze duurzame design producten zoals op maat gemaakte tafels, design kasten, stoelen en krukken.

Wil jij je woning inrichten met duurzame meubelen, dan ben je bij ons aan het goede adres. De design meubels van Studio Perspective zijn van hoogwaardige kwaliteit én worden in Nederland op duurzame of sociale wijze geproduceerd. Door te kiezen voor designproducten van een duurzaam Nederlandse merk, dat lokaal gemaakt wordt, steun je de lokale sociale werkplaatsen en verlicht je de afdruk door minder lange reisafstand dat het product moet afleggen. Duurzaam Dutch Design bestaande uit maatwerk tafels, design kasten en circulaire krukken. Onze design producten kunnen op maat gemaakt worden en kun je dus naar eigen smaak samenstellen. We verkopen design meubels van Binthout, K’willeminhuis, Mogelijkheid Collectie, Tolhuijs, TWO-O, Weltevree en Zooi. Met onze duurzame meubelen kun je een stijlvol en duurzaam huis hebben waar jij je goed bij voelt.

Kantoor duurzaam inrichten

Ben je bezig met een project? Of wil je een kantoorpand inrichten? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we maken een advies op maat voor je. Duurzaam design voor op kantoor, horecameubilair of duurzame verlichting. Lokaal en handgemaakt, voor eerlijke prijzen. Design met een verhaal. Daarmee geeft je de ruimte unieke persoonlijke uitstraling.

We hebben een selectie van de mogelijkheden voor de zakelijke markt alvast uitgelicht.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen