Skip to content

Prijs

Categorie

Kleur

Houtkleur

Afmeting

Breedte

Diepte

Een duurzaam interieur? Dat begint bij het bewust kiezen van producten die je raken. Kies voor tijdloze en duurzame meubels die lang meegaan.

Dutch Design meubels voor een duurzaam interieur

Een duurzaam interieur is niet alleen mooi maar ook heel erg nodig. Bij Studio Perspective vinden we het belangrijk om zuinig om te gaan met grondstoffen. Duurzame meubels zijn gemaakt van materialen die kunnen worden aangevuld, zoals bamboe of eucalyptus. Daarnaast worden duurzame meubels vaak gemaakt van gerecyclede materialen, wat helpt om afval te verminderen. Een duurzaam interieur draagt ook bij aan de gezondheid. Veel traditionele meubels zijn gemaakt met schadelijke chemicaliën, zoals formaldehyde, dat in huis kan vrijkomen en ademhalingsproblemen kan veroorzaken. Door te kiezen voor duurzame meubels help je mee aan een gezonder binnenklimaat. Tot slot is een duurzaam interieur belangrijk voor het voortbestaan van de planeet. Traditionele meubels worden vaak gemaakt van niet-duurzame materialen, zoals tropisch hardhout, die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook bijdragen aan klimaatverandering. Door te kiezen voor duurzaam meubilair kun je helpen je ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact te hebben op de planeet.

Duurzame meubelen

Er zijn veel manieren om je huis in te richten met duurzame meubels. De eetkamer is voor veel mensen het belangrijkste deel van het huis, waar familie en vrienden samenkomen om maaltijden en gesprekken te delen. Een mooie, duurzame eetkamer begint met een handgemaakte houten tafel. In de werkplaatsen ontwerpen en maken ze duurzame design producten zoals op maat gemaakte tafels, design kasten, stoelen en krukken.

Wil jij je woning inrichten met duurzame meubels, dan ben je bij ons aan het goede adres. De design meubels van Studio Perspective zijn van hoogwaardige kwaliteit én worden in Nederland op duurzame of sociale wijze geproduceerd. Door te kiezen voor designproducten van een duurzaam Nederlandse merk, dat lokaal gemaakt wordt, steun je de lokale sociale werkplaatsen en verlicht je de afdruk door minder lange reisafstand dat het product moet afleggen. Duurzaam Dutch Design bestaande uit maatwerk tafels, design kasten en circulaire krukken. Onze design producten kunnen op maat gemaakt worden en kun je dus naar eigen smaak samenstellen. We verkopen design meubels van Binthout, K’willeminhuis, Mogelijkheid Collectie, Tolhuijs, TWO-O, Weltevree en Zooi.

Met onze duurzame meubels kunt je een stijlvol en duurzaam huis hebben waar jij je goed bij voelt.

Kantoor duurzaam inrichten

Ben je bezig met een project? Of wil je een kantoorpand inrichten? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we maken een advies op maat voor je. Duurzaam design voor op kantoor, horecameubilair of duurzame verlichting. Lokaal en handgemaakt, voor eerlijke prijzen. Design met een verhaal. Daarmee geeft je de ruimte unieke persoonlijke uitstraling.

We hebben een selectie van de mogelijkheden voor de zakelijke markt alvast uitgelicht.

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen

Categorie


Prijs


Kleur


Houtkleur


Breedte


Hoogte


Diepte