Skip to content

Designstudio Tjalle en Jasper

De vrienden Tjalle en Jasper ontwerpen en produceren mooie en tijdloze lampen. Tjalle Niehof en Jasper Kuijl zijn designers, makers en vrienden. Samen maken ze producten op vooruitstrevende wijze in hun werkplaats op de NDSM-werf in Amsterdam. De lasergesneden houten designlampen passen in ieders interieur. Van een industriële woonkamer tot een Scandinavische stijl.

De designverlichting wordt op een sociale manier geproduceerd bij sociale werkplaats Pantar in Amsterdam. Daar doen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer ritme en werkervaring op, waardoor de stap naar een reguliere baan kleiner wordt. Met veel aandacht wordt de lasermachine bediend en daarna worden de lampen stuk voor stuk met de hand ingepakt. Dutch design, dat naast creatief en betaalbaar óók nog eens sociaal is.

Van Vloerlamp tot hanglamp

Het bekendste design van dit ontwerpers duo is wel de van tjalle en jasper mini spot tafellamp Dit leuke kleine tafellampje is gemaakt van duurzaam hout. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en past door de brievenbus. Heel leuk dus ook om dit lampje cadeau te geven. Inmiddels zijn er van dit design vele varianten gemaakt. Van XL vloerlamp tot prachtige Granny hanglamp.

 

Back To Top
0
Winkelwagen