PETIT PUK

Houten hobbelpaarden met naam

Petit Puk maakt prachtige houten hobbelpaarden met naam. De hobbelpaarden komen tot stand door een mooie samenwerking met Dehton, een sociaal werkbedrijf dat mensen helpt die (tijdelijk) naast de reguliere arbeidsmarkt staan. Dat doet Dethon door in Zeeuws-Vlaanderen voor werkgelegenheid te zorgen, liefst bij werkgevers maar als dat niet mogelijk is, binnen één van de bedrijven van Dethon zelf.  

Showing all 5 results

Houten Hobbelpaard Wit is een wit houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel cadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Wit

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Zwart is een zwart houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Zwart

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Groen is een groen houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Groen

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Roze is een roze houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Roze

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Naturel is een houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Naturel

139,00155,00