Skip to content

Duurzame design meubels op maat van hout en metaal naar keuze

De Mogelijkheid Collectie bestaat uit tijdloze en duurzame design meubels van hout en metaal naar keuze en wordt op maat gemaakt. Maar de Mogelijkheid Collectie is meer dan alleen een meubelmerk; het is een verhaal van samenwerking, groei en empowerment. Ontstaan uit de nieuwsgierigheid van Don Zweedijk, die zich openstelde voor de verborgen talenten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij Het Maliegilde, brengt de collectie een unieke mix van vakmanschap, inclusiviteit en tijdloos design.

Bij Mogelijkheid Collectie draait alles om mogelijkheden, niet beperkingen. Elk meubelstuk wordt geboren uit een proces dat niet alleen de fysieke creatie omvat, maar ook de groei en ontwikkeling van de makers centraal stelt. Door te streven naar perfectie in vakmanschap, worden de makers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en hun vaardigheden te verbeteren, waardoor ze meer kansen krijgen op een vaste, betaalde baan.

Bij Studio Perspective heb je de mogelijkheid om de meubels van Mogelijkheid Collectie zelf samen te stellen, waardoor elk stuk een unieke expressie wordt van jouw persoonlijkheid. Van hoge bijzettafels tot wandkasten, Mogelijkheid Collectie brengt niet alleen stijl in huis, maar ook een boodschap van hoop, groei en gelijkheid.

Back To Top
0
Winkelwagen