Content voor Ingelogde Gebruikers

MijnWand werkplaats in Zwolle

MijnWand is een creatieve en sociale onderneming die altijd bezig is met maken en bedenken van unieke wandmeubels. Hun doel is om producten te maken die vernieuwend, duurzaam en betaalbaar zijn. Ze geloven erin dat iedereen iets mooiste kan bedenken en maken en dus doen ze dat ook samen met de deelnemers. Ze leiden mensen op in het creatieve vakmanschap.

Duurzame eikenhouten wandplanken

De eikenplanken in onze wandrekken zijn van Zwolse stad hout. Hiermee geven ze gekapte bomen uit de stad, die in de versnipperaar zouden gaan een tweede leven. Met de verschillende lokale grondstoffen, wordt op een milieubewuste wijze geproduceerd. Zo zorgt Abdi met zijn team ervoor dat een stuk hout niet vergaat. Door op een duurzame manier er weer iets moois van te maken voor thuis aan de muur. Het metaal waarvan de frames worden gemaakt is afkomstig van Nederlandse bodem. Dit metaal komt niet uit de meubelindustrie, maar uit de bouw en geeft daardoor een unieke industriële look.

Sociale onderneming

Abdiwahab Ali is op 11 jarige leeftijd zonder ouders naar Nederland gekomen vanuit Somalië. Met vallen en opstaan heeft hij veel geleerd in zijn leven. Abdi heeft zijn passie gevonden in het werken met hout en metaal. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om een kans te krijgen om je te ontwikkelen. Met zijn enorme gedrevenheid zet hij zich in voor mensen, die niet de kans hebben om zich te ontwikkelen in de arbeidsmarkt. Hij werkt met jongeren die nergens terecht kunnen, zodat ook zij een vak kunnen leren. Bij MijnWand kunnen zij zichzelf ontwikkelen, hun creativiteit uiten en aan zichzelf werken. Zo zien ze hoe het werkt binnen een ‘echte’ bedrijf en kunnen ze ontdekken waar hun kracht ligt. Op deze manier worden ze begeleidt en vinden ze nieuwe motivatie voor een volgende stap in hun leven.

Mijn wand wandrekken Abdi
Duurzaam Zwols eikenhout
Handgemaakt
Gratis verzending in NL
3 jaar garantie
Maatwerk mogelijk
Scroll naar boven
0
Winkelwagen

Categorie


Prijs


Kleur


Houtkleur


Breedte


Hoogte


Diepte