Skip to content

Nieuw: Kwillem in Kleur van K'willeminhuis

Klaar voor meer kleur in je interieur? K’Willeminhuis heeft een splinternieuwe collectie gelanceerd: Kwillem in Kleur! Stoere en subtiele woonaccessoires in de kleuren zachtroze, fuchsia roze, kobaltblauw en signaalgeel. Hiermee maak je een kleurrijk en vrolijk statement in jouw interieur.

 

Kerstbomen van K'Willeminhuis

Wil je meer kerstsfeer in huis, maar niet de minimalistische vibe van je interieur verstoren? Met de prachtige, subtiele kerstbomen van K’Willeminhuis gaat dit je gegarandeerd lukken. Hang je favoriete kersthangers aan de metalen kerstboompjes en verwelkom Kerstmis in je huis!

 

Hele collectie handgemaakt design van K'Willeminhuis

Meer metalen woonaccessoires van K’Willeminhuis ontdekken? Bekijk hieronder de hele collectie:

 

K'willem in de tuin collectie

Nieuwe collectie: K’Willem in kleur!

De tijdloze metalen woonaccessoires van K’willeminhuis worden ontworpen en met de hand gemaakt door Esther en haar vader. Zij worden zorgvuldig bijgestaan door mensen van BVS Sociaal Metaal. Maatschappelijk verantwoord vakwerk. Hierdoor doet een groep jongens met een arbeidsbeperking werkervaring op. Alle objecten worden met de hand gebogen van dun rond ijzer. De mix van een ‘wonky’ uitstraling en het gebruik van verschillende vormen restanten ijzer, zorgt ervoor dat elk item uniek en tegelijkertijd herkenbaar is. De collectie is tijdloos, duurzaam en bijzonder. In de collectie opgenomen zijn een mini tafel, een plantentafeltje, een handige schuiftafel en prachtige kandelaren in diverse vormen en maten.

Makers K'willeminhuis duurzaam design
Back To Top
0
Winkelwagen