Skip to content

Duurzame lampen van tentstokken

Duurzame lampen van tentstokken

Een Nederlands merk dat een breed assortiment aan sta- en hanglampen mét bijpassende accessoires biedt. Niet alleen wordt deze verlichting gemaakt van kwalitatieve materialen, ook heeft het een uniek en duurzaam verhaal.
Tijdens het voorjaar van 2018 zit het tentenbedrijf van Anton Kleemans met een overvloed aan afgekeurde tentstokken, wat één brok ellende was voor de klanten en het bedrijf. Onder het motto ‘weggooien is zonde’ besloot Anton een wedstrijd uit te schrijven: The No Waste Challenge. Estendia is opgericht na het winnen van deze ontwerpwedstrijd met hun prachtige duurzame lampen.

Estendia opereert vanuit de missie om kwalitatieve en functionele producten te ontwikkelen die zijn gemaakt van reststoffen. Dit restafval mag echter maar slechts subtiel zichtbaar zijn. Het kleine verschil tussen de uitstraling van ‘afval’ en de uitstraling van ‘design’ is interessant en uitdagend. Graag verrast Estendia hun klanten met mooie en kwalitatieve producten, gemaakt van afvalstromen.

Het duurzame verhaal stopt niet bij de restonderdelen. Naast restonderdelen, zijn er namelijk ook andere, nieuwe onderdelen nodig om een product compleet te maken. Hiervoor werkt Estendia nauw samen met leveranciers van eigen bodem. En deze leveranciers werken met veel passie, onder goede omstandigheden én met hart voor Moeder Natuur.

Estendia teamfoto
Back To Top
0
Winkelwagen