Skip to content

Originele geschenken en persoonlijke kraamcadeaus

Maak kennis met CRE8

Sociale firma CRE8 in Amsterdam biedt dagbesteding aan jongeren die voortijdig school hebben verlaten. Tijdens de dagbesteding leren zij een vak in 3D-printen en lasersnijden. Samen maken ze de prachtigste cadeaus en woonaccessoires. Na een periode van 6 tot 12 maanden stromen de jongeren door of gaan zij terug naar school. Zodoende steun je met je aankoop van een product van CRE8 een mooi initiatief voor de jeugd!

Persoonlijke handgemaakte kraamcadeaus (met naam)

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk kraamcadeau of een tof kraamcadeau met naam, zijn de creatieve kindercadeaus van CRE8 de perfecte uitkomst! Van vrolijke puzzels en lampen tot hippe klokken, sieraden en hobbyartikelen – bij CRE8 maken ze het allemaal (uiteraard gepersonaliseerd met naam). Zodoende vind je bij CRE8 gegarandeerd het perfecte kraamcadeau, babyshower cadeau of verjaardagscadeau voor kinderen!

Geschenken, woonaccessoires en sieraden voor volwassenen

Naast kindercadeaus maakt CRE8 ook unieke geschenken, woonaccessoires en sieraden voor volwassenen. Ontdek bijvoorbeeld de sfeervolle, lasergesneden houtbloemen – een woonitem dat niet alleen duurzaam is, maar ook supermooi in je interieur staat. Of laat je verrassen door de ultramoderne naamborden met huisnummer. Een held(in) in de keuken én een grote fan van jouw stad? Bekijk dan de borrelplanken met gegraveerde stadskaart – een speciaal cadeau voor vrienden, familie en kennissen… of voor jezelf!

Cadeaus voor ieder levensmoment

In het leven zijn er veel momenten die je graag wil vieren en daar hoort natuurlijk ook een persoonlijk cadeau bij. CRE8 maakt bijzondere cadeaus met een persoonlijke touch, waardoor je voor bijna ieder levensmoment wel een geschikt cadeau bij ze vindt. Vier je bijvoorbeeld de geboorte van een kind, het huwelijk van een vriendenstel of een feestdag zoals Kerst of Pasen? CRE8 heeft voor al deze gelegenheden persoonlijke geschenken ontwikkeld. Zo vind je in onze webshop bijvoorbeeld de ‘one of a kind’-wijnkisten van CRE8. Een cadeau met wow-factor!

Handgemaakte en duurzame relatiegeschenken van CRE8

Ook aan de zakelijke markt heeft CRE8 gedacht: Zodoende kan je in onze webshop handgemaakte en duurzame relatiegeschenken of Kerstgeschenken voor je medewerkers en klanten vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens de eiken snijplanken met eigen tekst of de vogelhuis wijnkisten van CRE8. In onze webshop vind je gegarandeerd een zakelijk cadeau wat bij jouw bedrijf en je medewerkers of klanten past.

Back To Top
0
Winkelwagen