Skip to content

Haal het maximale uit je balkon met de balkonbar

Balkon tafel of balkon bar?

Het Nederlandse merk Balkonbar heeft zich volledig gespecialiseerd in het mooi maken van je balkon. Een groen paradijsje waar je optimaal kunt genieten. Al meer dan 5 jaar werken de eigenaren aan het neerzetten van dit mooie Amsterdamse merk.

Bij balkonbar willen ze bijdragen aan een betere wereld. Daarom werken ze samen met sociale werkplaatsen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende houtsoorten zoals het snelgroeiende Bamboe. Deze heeft lange vezels en is oersterk. Door de nieuwe technologie om het te verwerken is het een heel goed materiaal voor buiten. Voor Balkonbar wordt een composiet gemaakt bestaande uit bamboe, hars en gerecycled plastic. De Bamboe Balkonbar is daardoor heel duurzaam en blijft heel lang mooi, zonder dat je dit extra hoeft te behandelen.

Vergeet dus die saaie, ongebruikte ruimte – met aantrekkelijke balkon plantenbakken, slimme balkon tafels en natuurlijk de sterren van de show, de inklapbare Balkonbar en de Balkonbar hanging garden, tover je jouw buitenruimte om tot een levendige hotspot.

Of je nu ‘s ochtends geniet van je eerste kopje koffie, je eigen groenten en fruit kweekt of de dag afsluit met een goed glas wijn, de Balkonbar biedt alles wat je nodig hebt, onze producten zijn ontworpen met jouw balkonleven in gedachten.

Ontdek onze collectie van Balkonbar en verander je balkon in een groene oase waar je keer op keer van kunt genieten.

Laten we samen de stad groener maken! Winkel nu bij Balkonbar en creëer je eigen groene paradijs op hoogte.

Balkonhek tafel of klaptafel op je balkon

Heb jij een wat groter balkon? Dan is een balkonhek tafel een uitkomst. Je creëert hiermee net even wat meer ruimte. Maak er een lekkere werkplek van of schuif twee krukken aan voor een lunch of diner aan tafel. Handig als je een klaptafel hebt op je balkon. Hiermee kun je de ruimte optimaal benutten.

Balkon bar planten op je balkon

Balkon bar voor een ronde reling

Heb jij een balkon met een ronde reling of juist een recht en vierkant model? Voor elk type is er een ophangsysteem mogelijk. Je kunt bij je bestelling kiezen wat voor type reling je hebt. Kijk even goed naar het plaatje en de afmetingen die er bij staan en je weet zeker dat je nieuwe balkon tafeltje mooi recht en stevig blijft hangen. Om het af te maken kun je ook nog kiezen voor zijkantjes waarmee je de balkonbar helemaal zelf naar je eigen smaak maakt.

Back To Top
0
Winkelwagen