Skip to content

Slimme oplossingen voor de babykamer

Babywoods, het Nederlandse merk opgericht door Joost en Melanie, is ontstaan uit hun eigen ervaring en behoefte aan een praktische en ergonomische oplossing voor het verzorgen van hun pasgeboren baby, zelfs in een kleine ruimte. Hun missie is duidelijk: meer moeders gelukkig maken met een perfect plekje voor het verschonen van hun baby.

In samenwerking met GGZ op Landgoed Willibroard in Heiloo produceren ze hun wandcommodes en bureaus. Hier krijgen mensen tijdens dagbesteding de kans om een ambacht te leren in de houtwerkplaats. De producten van Babywoods worden met zorg met de hand vervaardigd, geassembleerd en afgewerkt. Dit alles met een diepe toewijding aan mens en natuur, resulterend in prachtige en duurzame producten.

Bij Babywoods staat het inklapbare wandbureau centraal als een veelzijdige en praktische oplossing voor ouders. Met de focus op zowel functionaliteit als design, bieden ze een scala aan stijlvolle en ruimtebesparende opties die perfect passen in elke moderne babykamer.

babywoods wandcommodes eigenaar
Back To Top
0
Winkelwagen