Inrichten met duurzame Dutch design meubels op maat

Duurzame design meubels op maat van Studio Perspective

Studio Perspective verkoopt duurzaam Dutch design meubelen op maat. De hoogwaardige interieur producten worden in Nederland gemaakt en ontstaan bijvoorbeeld uit duurzame (rest)materialen of door een bijzondere samenwerking tussen Nederlandse ontwerpers en sociale werkplaatsen en sociale firma’s. Met de aanschaf van sociaal geproduceerd design creëer je direct werkuren voor de makers. Méér werkervaring betekent voor de makers meer kansen op de arbeidsmarkt. Design gemaakt van duurzaam materiaal draagt bij aan afvalreductie en geeft afval waarde door dit te recyclen en zelfs een tweede leven door dit te upcyclen. 

Doordat we nauwelijks met voorraden werken, kunnen wij gemakkelijk maatwerk leveren. 

Jij krijgt een duurzaam design meubel op maat dat voldoet aan jouw wensen en creëert impact voor mens en milieu!

 

Duurzaam en verantwoord inrichten met duurzaam Dutch design

Maatschappelijk verantwoord inrichten doe je met duurzaam Dutch design. Bewust wonen en bewust ondernemen wordt steeds belangrijker. Mensen staan meer stil over de ruimte die zij innemen en hoe ze deze willen gebruiken. Er wordt nagedacht over energiegebruik, het scheiden van afval en het hergebruik van materialen. Met Studio Perspective bieden we duurzame Design meubels op maat aan die op een eerlijke, sociale manier worden geproduceerd. Gewoon in Nederland. Door lokaal te produceren is er minder transport nodig. Sommigen ontwerpers gebruiken ook gerecyclede materialen die ze door middel van upcycling een tweede leven en dus nieuwe functie geven, zoals bijvoorbeeld de duurzame interieurproducten van Tolhuijs. De duurzame design tafels worden op maat gemaakt van gerecyclede materialen en ook de design verlichting is duurzaam en stel je zelf samen. De duurzame Design kasten op maat uit de Mogelijkheid Collectie stel je net als de rest uit de collectie naar eigen smaak samen door een type frame en houtsoort te kiezen. Deze kast is ook geschikt voor moeilijke ruimtes zoals onder een trap of boven een deur. 

 

Creëer impact met Dutch design op maat!

Met de aanschaf van duurzaam Dutch design bij Studio Perspective creëer je impact voor mens en milieu! Veel van de interieur producten komen tot stand in de sociale werkvoorziening. Met het plaatsen van een order creëer je direct werkuren voor de makers en draag je bij aan de arbeidsparticipatie van een grote groep mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in Nederland. Jij krijgt hoogwaardig design dat speciaal voor jou gemaakt wordt, de makers krijgen meer perspectief op de reguliere arbeidsmarkt. Naast het sociale aspect wordt er ook efficiënt met al bestaande materialen omgegaan. Doordat veel designers werken met restmaterialen, maak je een vuist tegen de afvalberg. Met duurzaam Dutch design van Studio Perspective kun je op een verantwoorde manier je woning of kantoorruimte inrichten. Je leest hier meer over duurzame kantoorinrichting met Dutch design van Studio Perspective.

 

Wil je meer weten over duurzaam Dutch design van Studio Perspective?

Wil je meer weten over onze duurzame Dutch design meubels? Stuur vrijblijvend een e-mail naar Studio Perspective of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact met Studio Perspective

Koop hoogwaardige én duurzame design meubels op maat en richt je woning of kantoorruimte op een verantwoorde manier in!

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@studioperspective.nl of bel naar: +31 (0)6 40 856 865.