Duurzaam inrichten met Dutch Design meubels op maat

Duurzame Design meubels op maat met Social Design

Studio Perspective verkoopt Social Design: duurzaam Dutch Design gemaakt door mensen met een verminderd arbeidsvermogen. De hoogwaardige producten komen tot stand door een bijzondere samenwerking tussen Nederlandse ontwerpers en sociale werkplaatsen of sociale firma’s. Doordat deze sociale ondernemingen nauwelijks met voorraden werken, kunnen zij gemakkelijk maatwerk leveren. Met de aanschaf van Social Design creëer je daardoor direct werkuren voor de makers. Méér werkervaring betekent voor de makers meer kansen op de arbeidsmarkt. Jij krijgt een duurzaam Design meubel op maat dat voldoet aan jouw wensen, de makers krijgen door jouw aankoop meer perspectief op een baan bij een reguliere werkgever. 

Jouw aankoop heeft dus impact!

 

Duurzaam en verantwoord inrichten met duurzaam Dutch Design

Bewust wonen en bewust ondernemen wordt steeds belangrijker. Mensen staan meer stil over de ruimte die zij innemen en hoe ze deze willen gebruiken. Er wordt nagedacht over energiegebruik, het scheiden van afval en het hergebruik van materialen. Met Social Design van Studio Perspective bieden we duurzame Design meubels op maat aan die op een eerlijke, sociale manier geproduceerd worden. Gewoon in Nederland. Sociaal kopen heeft niet alleen een positieve impact op de makers. Door lokaal te produceren is er minder transport nodig. Sommigen ontwerpers gebruiken ook gerecyclede materialen die ze door middel van Upcycling een tweede leven en dus nieuwe functie geven, zoals bijvoorbeeld de duurzame producten van Tolhuijs Design. De duurzame Design tafels worden op maat gemaakt van gerecyclede materialen en ook de design verlichting is duurzaam en stel je zelf samen. De duurzame Design kasten op maat uit de Mogelijkheid Collectie stel je net als de rest uit de collectie naar eigen smaak samen door een type frame en houtsoort te kiezen. Deze kast is ook geschikt voor moeilijke ruimtes zoals onder een trap of boven een deur. 

 

Maak impact met Social Design op maat!

Met de aanschaf van Social Design bij Studio Perspective creëer je direct werkuren voor de makers en draag je bij aan de arbeidsparticipatie van een grote groep mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in Nederland. Jij krijgt hoogwaardig design dat speciaal voor jou gemaakt wordt, de makers krijgen meer perspectief op de reguliere arbeidsmarkt. Naast het sociale aspect wordt er ook efficiënt met al bestaande materialen omgegaan. Doordat veel Social Designers werken met restmaterialen, maak je een vuist tegen de afvalberg.  Met Social Design van Studio Perspective kun je op een duurzame en verantwoorde manier je woning of kantoorruimte inrichten. Je leest hier meer over duurzame kantoorinrichting met Social Design van Studio Perspective.

Contact met Studio Perspective

Met de aanschaf van hoogwaardige én duurzame design meubels op maat van Studio Perspective creëer je direct werkuren voor de makers en draag je bij aan de arbeidsparticipatie van een grote groep mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in Nederland. Jij krijgt hoogwaardig design dat speciaal voor jou gemaakt wordt, de makers krijgen meer perspectief op de reguliere arbeidsmarkt. 

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@studioperspective.nl of bel naar: +31 (0)6 40 856 865.