Op maat gemaakte meubels

Wij verkopen duurzame meubels op maat. Zowel voor particulieren als bedrijven. De hoogwaardige producten worden in Nederland gemaakt uit duurzame (rest)materialen. Sociale werkplaatsen werken samen met Nederlandse ontwerpers om tot unieke meubels te komen. Er zijn veel mogelijkheden om meubels op onze site aan te passen aan specifieke wensen.  Van industriële meubels op maat tot kastenwanden en tafels op maat.

Doordat we nauwelijks met voorraden werken, kunnen wij gemakkelijk maatwerk leveren. 

Met de aanschaf van sociaal geproduceerd design creëer je direct werkuren voor de makers. Méér werkervaring betekent voor de makers meer kansen op de arbeidsmarkt. Design gemaakt van duurzaam materiaal draagt bij aan afvalreductie en geeft afval waarde door dit te recyclen en zelfs een tweede leven door dit te upcyclen. 

Een prachtig handgemaakte meubel op maat dat voldoet aan jouw wensen en met impact voor mens en milieu!

Onze meest populaire maatwerk meubels

Showing all 7 results

Able Massief Eikenhout is een tafel van Tolhuijs Design met eikenhouten blad en metalen onderstel. Duurzame eet- en werktafel.

Tolhuijs-Able massief eikenhout

1.643,002.026,00
De WANDKAST uit de Mogelijkheid Collectie met zwart metalen frame en Fins Multiplex houten legplanken is een maatwerk designkast. Wandkast Hutspot online te koop bij Studio Perspective

Mogelijkheid Collectie Wandkast

1.890,002.550,00
Able Wagon Delen Eiken is een eikenhouten tafel met metalen onderstel van Tolhuijs Design. Maatwerk tafel van duurzaam materiaal.

Tolhuijs Able Wagon Delen Eiken

1.643,002.026,00
ronde houten tafel

Binthout Ronde Houten Tafel

693,001.866,00
Houten tafel laten maken.

Binthout Essenhout tafel

1.109,001.873,00
Design wandkast staand wit Studio Perspective

Wandkast Wit

716,001.969,00

Kast op maat

Een wandkast of boekenkast op maat van hout en metaal ontworpen door Don Zweedijk. Deze duurzame Design kasten op maat uit de Mogelijkheid Collectie stel je net als de rest uit de collectie naar eigen smaak samen door een type frame en houtsoort te kiezen. Deze kast is ook geschikt voor moeilijke ruimtes zoals onder een trap of boven een deur. 

Eettafel of Vergadertafel op maat

Van diverse merken bieden we tafels in verschillende varianten die je naar wens kunt samenstellen. Ook kunnen we de eettafel of vergadertafel op maat maken, zodat deze precies past in de eetkamer, werkkamer of kantoor. De duurzame design tafels worden op maat gemaakt van gerecyclede materialen of in de sociale werkplaats. Hiermee maak je impact en heb je een kwalitatief hoogwaardig product met een verhaal. 

Recycling en upcycling maatwerk 

Sommigen ontwerpers gebruiken ook gerecyclede materialen die ze door middel van upcycling een tweede leven en dus nieuwe functie geven, zoals bijvoorbeeld de duurzame interieurproducten van Tolhuijs. De duurzame design tafels worden op maat gemaakt van gerecyclede materialen en ook de design verlichting is duurzaam en stel je zelf samen

Kantoorinrichting met Dutch design op maat!

Bewust ondernemen wordt steeds belangrijker. Bedrijven staan meer stil over de ruimte die zij innemen en hoe ze deze willen gebruiken. Er wordt nagedacht over energiegebruik, het scheiden van afval en het hergebruik van materialen. Met Studio Perspective bieden we duurzame Design meubels op maat aan die op een eerlijke, sociale manier worden geproduceerd. Gewoon in Nederland. Door lokaal te produceren is er minder transport nodig. Voor projecten of bedrijven bieden we verschillende mogelijkheden. Van kasten op maat tot vergadertafels en stoelen tot duurzame wandpanelen en tapijten. 

Met duurzaam Dutch design van Studio Perspective kun je op een verantwoorde manier je kantoorruimte inrichten. Je leest hier meer over de mogelijkheden voor een duurzame kantoorinrichting met Dutch design. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen van een maatwerk meubel?

Stuur ons vrijblijvend een e-mail of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is!

[contact-form-7 id=”909″]