Skip to content

Levering en verzendkosten

Wanneer je een product in deze webshop bestelt, dan ontvang je van ons direct een bevestigingsmail. We werken met verschillende makers en werkplaatsen. De levertijd verschilt daarom per product. We proberen vooraf zo helder mogelijk te communiceren over de levertijd. Mocht dit onverhoopt toch langer zijn dan gepland, dan sturen we daar een persoonlijk bericht over.

De kosten voor de verzending hangen af van de grootte van het pakket. Voor levering naar het buitenland gelden andere prijzen dan in Nederland. Zie de checkout voor exacte prijzen.

Retourneren

Ben je niet tevreden over het product?

Dan heb je het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Neem hiervoor even vooraf contact met ons op. De producten komen bij verschillende werkplaatsen vandaan. Wij zullen dan laten weten hoe het geretourneerd kan worden.

Het artikel dient binnen 14 dagen onbeschadigd en -indien redelijkerwijze mogelijk- geretourneerd in de originele en onbeschadigde verpakking ongebruikt te worden geretourneerd. Alle originele toebehoren dienen te worden meegezonden. Vermeld bij het retourneren de reden hiervan en het ordernummer, zodat wij dit snel kunnen verwerken en onze producten kunnen blijven verbeteren. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Raadpleeg de vervoerder voor de excacte tarieven. Vergeet niet de retourzending voldoende te frankeren.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zodra wij de zending binnen hebben, zullen wij de prijs van het product inclusief eventuele verzendkosten (excl. retourverzendkosten) binnen 5 werkdagen restitueren. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Voor producten die op maat gemaakt zijn gelden andere voorwaarden. Deze kunnen in principe niet geretourneerd worden. Mocht er iets mis zijn met een product dan kan zullen we dit natuurlijk zo goed en zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Hier vind je onze uitgebreide algemene voorwaarden. Voor meer vragen kun je ook terecht op onze FAQ pagina.

Back To Top
Winkelwagen