DUURZAME KINDERCADEAUS

Gepersonaliseerde en duurzame kindercadeaus en kraamcadeaus 

Met duurzaam Dutch design van Studio Perspective geef je een gepersonaliseerd en duurzaam kindercadeau of kraamcadeau. Alle kinderspullen worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd. De cadeaus worden gemaakt van duurzaam materiaal of worden geproduceerd door mensen in Nederland met een afstand tot de arbeidsmarkt. Duurzame kinderproducten bestaande uit gepersonaliseerde kinderklokken, houten speelgoed met naam van het kind, originele lampen en verzorgingsproducten van biologisch katoen. We verkopen duurzame kinder- en kraamcadeaus van &Me, Boro*Mini, CRE8, Rescued en Van Tjalle en Jasper.

Showing all 37 results

Houten Hobbelpaard Zwart is een zwart houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Zwart

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Wit is een wit houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel cadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Wit

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Groen is een groen houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Groen

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Roze is een roze houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Roze

155,00171,00