DUURZAME KINDERCADEAUS

Gepersonaliseerde en duurzame kindercadeaus en kraamcadeaus 

Met Social Design van Studio Perspective geef je een gepersonaliseerd en duurzaam kindercadeau of kraamcadeau. Alle kinderspullen worden in Nederland op sociale wijze geproduceerd. Duurzame kinderproducten bestaande uit gepersonaliseerde kinderklokken en houten speelgoed met naam van het kind en originele lampen voor de baby- en kinderkamer. We verkopen duurzame kindercadeaus van CRE8, Rescued en Van Tjalle en Jasper.

Showing all 17 results

Houten Hobbelpaard Naturel is een houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Naturel

109,00119,95
Houten Hobbelpaard Roze is een roze houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Roze

139,00149,95
Houten Hobbelpaard Groen is een groen houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Groen

139,00149,95
De Chicken-Spot van Van Tjalle en Jasper is een grappig, origineel en duurzaam lampje voor de kinderkamer bij Studio Perspective.

Chicken-spot

10,0045,00
De Naamklok is een originele, duurzame kinderklok mét naam van het kind en daarom ook een origineel en persoonlijk kraamcadeau.

Naamklok

42,0050,00
De Naampuzzel is een houten kinderpuzzel mét naam van het kind. De Naampuzzel is daardoor een origineel en persoonlijk kraamcadeau.

Naampuzzel

22,0034,00