HOUTEN HOBBELPAARDEN

Hobbeldieren en speelgoed om mee te wiebelen

Met een hobbelpaard maak je ieder kind blij. Lekker wiebelen en bewegen houdt ze uren bezig. Een hobbeldier of hobbelband is ook een leuk cadeau voor een kinderverjaardag. Je kunt het speelgoed van Petit Puk ook personaliseren met de naam, origineel als kraamcadeau. Petit Puk produceert op duurzame wijze en de producten worden gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Re-Tire is ook een sociale onderneming die oude autobanden omtovert tot robuuste en prachtige hobbelbanden. Niet alleen leuk voor nu, maar ook voor volgende generaties. 

 

Showing all 7 results

Houten Hobbelpaard Roze is een roze houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Roze

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Groen is een groen houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Groen

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Zwart is een zwart houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Zwart

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Wit is een wit houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel cadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Wit

155,00171,00