HOUTEN HOBBELPAARDEN

Houten hobbelpaarden met naam van het kind

Met een houten hobbelpaard geef je een origineel en persoonlijk cadeau met naam van het kind. De hobbelpaarden van Petit Puk worden op duurzame wijze geproduceerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Je stelt het hobbelpaard zelf samen door een kleur en naamplaatje te kiezen. Zo kun je dit cadeau personaliseren. Een ideaal cadeau bij verschillende gelegenheden zoals geboorte, verjaardag en babyshower. Niet alleen leuk voor nu, maar ook voor volgende generaties. Het hobbelpaard wordt gratis thuisbezorgd in een mooie giftbox. 

 

Showing all 5 results

Houten Hobbelpaard Naturel is een houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Naturel

139,00155,00
Houten Hobbelpaard Roze is een roze houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Roze

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Groen is een groen houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Groen

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Zwart is een zwart houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Zwart

155,00171,00
Houten Hobbelpaard Wit is een wit houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel cadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Wit

155,00171,00