KINDERACCESSOIRES

Duurzame kinderaccessoires met duurzaam Dutch design voor de kinderkamer

Met duurzaam Dutch design van Studio Perspective kun je op een mooie én duurzame manier de kinderkamer inrichten. Alle kinderaccessoires worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd. De producten bestaan uit duurzame (rest)materialen of worden geproduceerd door mensen met een verminderd arbeidsvermogen. Dutch Design voor de kinderkamer bestaande uit duurzame kinderlampen, originele kinderklokken, gepersonaliseerde kraamcadeau’s en duurzaam speelgoed. We verkopen duurzame kinderspullen van &Me, Atelier Opnieuw, Boro*Mini, CRE8, Graypants, Inke, Mr. Bright, Petit Puk, Rescued en Van Tjalle en Jasper.

Showing all 84 results

Mr.SuperBright is een grappige poppetjeslamp die lijkt op Superman. Je kunt het lampje in elke gewenste houding buigen.

Mr.SuperBright

79,00103,85
Houten Hobbelpaard Naturel is een houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Naturel

109,00119,95
Houten Hobbelpaard Zwart is een zwart houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Zwart

139,00149,95
Houten Hobbelpaard Groen is een groen houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Groen

139,00149,95
Houten Hobbelpaard Roze is een roze houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Roze

139,00149,95
Houten Hobbelpaard Wit is een wit houten hobbelpaard met naam van de kleine. Een origineel cadeau bij Studio Perspective.

Houten Hobbelpaard Wit

139,00149,95