Skip to content

Kantoor inrichten met duurzaam Dutch design

Met duurzaam Dutch design van Studio Perspective kun je het kantoor voorzien van een duurzame kantoorinrichting. De hoogwaardige interieurproducten van Studio Perspective bestaan uit duurzame (rest)materialen of worden gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door een bijzondere samenwerking tussen Nederlandse ontwerpers en sociale werkplaatsen, sociale firma’s, dagbestedingen kunnen we gemakkelijk maatwerk leveren.

Door het leveren van maatwerk design meubels ontvangt jouw bedrijf een duurzame kantoorinrichting die goed is voor mens en milieu. Doordat de ontwerpers nauwelijks over voorraden beschikken, kunnen ze de meeste producten ook met aanpassingen leveren. Wil je in de bedrijfshal een design tafel plaatsen zodat jullie bezoekers rustig een boekje kunnen lezen of mis je opbergruimte en heb je interesse voor een duurzame designkast op maat? Geen probleem!

duurzame werkplek met duurzame lamp Waarmakers
Weltevree gezamenlijke ruimte inrichten

Horeca duurzaam inrichten of maatwerk nodig?

Ook voor horecaprojecten hebben we een uitgebreid assortiment. Denk aan houten wanddecoratie zoals de plattegrond van de stad of wijk. Akoestische wandpanelen bedrukte met een prachtige sfeerfoto of plattegrond. We leveren ook houten klemborden op maat gemaakt met logo, mooie glazen van geupcyclede materialen, vloerkleden en tafels en stoelen in vele uitvoeringen.  Het is ook mogelijk om interieurproducten te personaliseren door bijvoorbeeld een bedrijfslogo toe te passen.

Mocht je nog geen duidelijk plan hebben voor de aanpassingen, dan kunnen we ook helpen bij het maken van een interieurplan of koppelen aan . Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden wij denken graag met je mee.

Duurzame verlichting

We hebben een grote collectie duurzame design verlichting voor kleine bedrijven, horeca en projectinrichting.
Kijk voor een impressie van de mogelijkheden bij onze design verlichting. Andere afmetingen en variaties, grote order of maatwerk? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Horeca inrichting graypants

Duurzame tafels

Diverse afmetingen of op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Heb je specifieke wensen of wil je meer weten over onze duurzame en sociale oplossingen? Neem vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen of onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit de mogelijkheden

Back To Top
0
Winkelwagen