Kantoorinrichting op maat met Dutch Design van Studio Perspective

 

Kantoor inrichten met duurzaam Dutch Design

Studio Perspective verkoopt Social Design: duurzaam Dutch Design, gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om hoogwaardige design producten die tot stand komen door een bijzondere samenwerking tussen Nederlandse ontwerpers en sociale werkplaatsen of sociale firma’s. Samen maken zij hoogwaardige en duurzame producten.

Doordat deze Nederlandse ontwerpers duurzaam ondernemen kunnen zij betaalbaar Dutch Design produceren. Design meubels worden op maat gemaakt waardoor zij niet over enorme voorraden hoeven te beschikken. Hierdoor is er veel mogelijk. Wil je in de bedrijfshal een design tafel plaatsen zodat jullie bezoekers rustig kunnen wachten of mis je opbergruimte en heb je interesse voor een designkast op maat? Geen probleem! Ook duurzame designverlichting voor de kantoorruimte of bedrijfskantine kan geleverd worden.

Door sociaal te produceren kan er voor het kantoor inrichting op maat worden gemaakt.

 

Duurzaam ondernemen met duurzaam kantoormeubilair

Duurzaamheid is voor steeds meer bedrijven belangrijk. Er wordt gelet op het energiegebruik en het (her)gebruik van materialen. Hartstikke goed natuurlijk. Maar er kan méér, namelijk door sociaal te ondernemen.

Sociaal ondernemen is een vorm van duurzaam ondernemen.
Door met je bedrijf Social Design aan te schaffen haal je duurzame meubels die op een sociale manier geproduceerd worden in huis.

Elke order via Studio Perspective draagt bij aan de arbeidsparticipatie van de makers.
Door duurzaam kantoormeubilair aan te schaffen creëer je namelijk direct werkuren voor iemand met een verminderd arbeidsvermogen. Dat komt doordat de social designers duurzaam ondernemen en dus niet beschikken over enorme voorraden. Dit heeft als voordeel dat zij gemakkelijk kantoormeubilair op maat kunnen leveren. Door de aanschaf van hoogwaardige design meubels onderneem je duurzaam én sociaal.

Jouw bedrijf krijgt mooie producten, de makers krijgen meer kansen! 

 

Kantoorinrichting op maat met Social Design is goed voor mens én milieu!

Sociaal inkopen heeft meer voordelen. Doordat designers lokaal produceren is er minder transport nodig. Daarnaast werken ontwerpers steeds vaker met restproducten of ‘afval’ en krijgt dit door middel van upcycling een tweede leven en dus een nieuwe functie. Zo wordt er naast het sociale aspect ook efficiënt met al bestaande materialen omgegaan en een vuist gemaakt tegen de afvalberg. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Met je bedrijf hoogwaardige duurzaam kantoormeubilair kopen en tegelijkertijd iets goeds doen voor de maatschappij! Dat is wat Studio Perspective biedt met de verkoop van Social Design.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Contact met Studio Perspective

Duurzaam ondernemen door de aanschaf van duurzaam Dutch Design? Studio Perspective biedt Social design! Hoogwaardige én duurzame kantoorinrichting op maat. Jouw bedrijf krijgt duurzaam Dutch Design, de makers krijgen meer perspectief op een baan.

Duurzaam kantoormeubilair, goed voor mens én milieu! Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf door te mailen naar maatwerk@studioperspective.nl of bel: +31 (0)6 40 856 865.