Duurzame inrichting kantoorruimte

Kantoor inrichten met duurzaam Dutch design

Met duurzaam Dutch design van Studio Perspective kun je het kantoor voorzien van een duurzame kantoorinrichting. De hoogwaardige interieurproducten van Studio Perspective bestaan uit duurzame (rest)materialen of worden gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door een bijzondere samenwerking tussen Nederlandse ontwerpers en sociale werkplaatsen, sociale firma’s, dagbestedingen kunnen we gemakkelijk maatwerk leveren.

Duurzame kantoorinrichting met maatwerk design meubels!

Door het leveren van maatwerk design meubels ontvangt jouw bedrijf een duurzame kantoorinrichting die goed is voor mens en milieu. Doordat de ontwerpers nauwelijks over voorraden beschikken, kunnen we vaak maatwerk leveren. Wil je in de bedrijfshal een design tafel plaatsen zodat jullie bezoekers rustig een boekje kunnen lezen of mis je opbergruimte en heb je interesse voor een duurzame designkast op maat? Geen probleem! Ook duurzame designverlichting voor de kantoorruimte of bedrijfskantine kan geleverd worden. Tevens is het mogelijk om interieurproducten te personaliseren door bijvoorbeeld een bedrijfslogo toe te passen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Circulaire interieurproducten voor een duurzame kantoorruimte

Steeds vaker komen er circulaire interieurproducten op de markt die goed zijn voor mens en milieu! Doordat designers lokaal produceren is er minder transport nodig. Daarnaast werken ontwerpers steeds vaker met restmateriaal of ‘afval’. Dit krijgt, door middel van Upcycling, een tweede leven als designproduct. Zo wordt er naast het sociale aspect ook efficiënt met al bestaande materialen omgegaan. Het circulaire zitelement Wybelt is gemaakt van 100% afval en kan oneindig worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Wil je meer weten over duurzame kantoorinrichting?

Wil je meer weten over duurzame kantoorinrichting? Neem vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar info@studioperspective.nl

Contact met Studio Perspective

Maak het verschil met duurzame kantoorinrichting op maat. Goed voor mens en milieu!

Vraag naar de mogelijkheden door een mailen te sturen naar info@studioperspective.nl of bel: +31 (0)72 2038036.