Duurzame inrichting kantoorruimte

Kantoor inrichten met duurzaam Dutch Design

Met duurzaam Dutch Design van Studio Perspective kun je het kantoor voorzien van een duurzaam kantoorinrichting. Studio Perspective verkoopt Social Design: duurzaam Dutch Design, gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om hoogwaardige designproducten die tot stand komen door een bijzondere samenwerking tussen Nederlandse ontwerpers en sociale werkplaatsen of sociale firma’s. Samen maken zij hoogwaardige en duurzame interieurproducten.

Doordat de ontwerpers duurzaam ondernemen kunnen zij betaalbaar Dutch Design produceren. De duurzame Design meubels kunnen op maat worden gemaakt. Wil je in de bedrijfshal een design tafel plaatsen zodat jullie bezoekers rustig een boekje kunnen lezen of mis je opbergruimte en heb je interesse voor een duurzame designkast op maat? Geen probleem! Ook duurzame designverlichting voor de kantoorruimte of bedrijfskantine kan geleverd worden.

Door sociaal te produceren kunnen we duurzame maatwerk meubels leveren!

 

Duurzaam ondernemen met duurzame kantoorinrichting

Wil je met je bedrijf duurzaam ondernemen? Dit kan eenvoudig door het bedrijf in te richten met duurzaam kantoormeubilair. 

Duurzaamheid is voor steeds meer bedrijven belangrijk. Er wordt gelet op het energiegebruik en het (her)gebruik van materialen. Hartstikke goed natuurlijk. Maar er kan méér! Namelijk door sociaal te ondernemen. Sociaal ondernemen gaat over mensen. Door een order te plaatsen bij Studio Perspective, creëer je werk voor mensen met een verminderd arbeidsvermogen. Meer werkervaring betekent een beter cv en dus meer kans op een baan bij een reguliere werkgever.

Door met je bedrijf Social Design aan te schaffen haal je duurzame design meubels in huis. De kwaliteit staat uiteraard altijd voorop.

Jouw bedrijf krijgt mooie producten, de makers krijgen meer perspectief! 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met kantoorinrichting op maat!

Door de aanschaf van een duurzame kantoorinrichting op maat onderneem je maatschappelijk verantwoord. Social Design is goed voor mens en milieu! Doordat designers lokaal produceren is er minder transport nodig. Daarnaast werken ontwerpers steeds vaker met restmateriaal of ‘afval’. Dit krijgt, door middel van Upcycling, een tweede leven als designproduct. Zo wordt er naast het sociale aspect ook efficiënt met al bestaande materialen omgegaan. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Met je bedrijf hoogwaardig duurzaam kantoormeubilair kopen én iets goeds doen voor de maatschappij. Jouw aankoop heeft impact!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact met Studio Perspective

Duurzaam ondernemen door de aanschaf van duurzaam Dutch Design. Jouw bedrijf krijgt duurzaam Dutch Design, de makers krijgen meer perspectief !

Vraag naar de mogelijkheden door een mailen te sturen naar info@studioperspective.nl of bel: +31 (0)6 40 856 865.