Skip to content

Je tuin is een plek waar je in de zomer helemaal tot rust komt of juist gezellige barbecue feestjes houdt met vrienden en familie. Daardoor is het zaak om een goed ingerichte tuin te hebben, waarbij vooral je ontwerpkeuze van groot belang is. In deze blog vertellen we je welke soorten ontwerpen het overwegen waard zijn voor in de tuin.

Kleurrijke designs

In de eerste plaats zijn kleurrijke designs het overwegen waard voor in de tuin. Deze soorten ontwerpen zijn met name handig als het zomerseizoen voorbij is, want zo houd je nog een beetje vrolijkheid in je tuin wanneer de dagen wat minder zonnig zijn. Je hebt hierbij ontzettend veel keuze! Denk dan bijvoorbeeld aan een inklapbare picknicktafel in opvallende kleuren of juist een zithoek met interessante kleurpatronen. Zet kleurrijke designs dan ook zeker op je lijstje.

Traditionele ontwerpen

Een traditioneel ontwerp kan ook een goede keuze zijn voor je tuin. Het mooie aan deze ontwerpen? Ze hebben een tijdloze uitstraling. Daarnaast stralen ze vaak rust en eenvoud uit. Maar waar moet je aan denken bij traditionele ontwerpen? Een klassieke houten tuinbank, een sierlijke zonnewijzer of een mooie pergola bedekt met groenblijvende klimplanten zijn goede voorbeelden. Een ander voordeel van traditionele ontwerpen? Ze passen goed in vrijwel elke tuin en zijn erg duurzaam, waardoor je er jarenlang van kunt genieten!

Designs uit het verre oosten

Verder heb je nog designs geïnspireerd op het Verre Oosten. Waarom je voor dit soort designs moet kiezen? Je hebt hierdoor ineens een gevoel van rust en harmonie in je tuin. Dit is perfect als je even wilt ontsnappen. Ben je op zoek naar mooie voorbeelden? Denk dan bijvoorbeeld aan een tuin met watervalletjes en zorgvuldig geplaatste bamboeplanten. Zo krijg je de beste balans tussen natuur en mens.

Back To Top
Winkelwagen