Skip to content

Heerlijk het voorjaar is weer in aantocht. Heb jij ook zo’n zin in de eerste zonnestralen. We zijn al weer druk bezig inspiratie te verzamelen voor een gezellige zomerse tuin. De nieuwste tuinstoelen, lekker veel kleur en natuurlijk hout. We hebben een paar tips om je tuin weer helemaal up to date te maken in 2022.

Ga voor recyclebare aluminium tuinmeubels

De bended collectie van Weltevree is ideaal voor elke tuin. De meubels zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium, dat je makkelijk kunt verplaatsen. De pootje zijn heel slim gemaakt waardoor de tuintafel en de tuinstoelen niet wiebelen. Je kunt deze du s neerzetten op elke ondergrond. Van gras tot steentjes, je zit altijd stabiel.
Bended Loungestoel Weltevree groen schapenvacht
Bended Lounger Weltevree

De collectie is in 2022 uitgebreid met een heerlijk loungestoel in de herkenbare stijl. De bended loungstoel voor in de tuin komt zoals de hele serie in mooi groen of donkerblauw. Ook heel goed te combineren met elkaar.

Ga voor kleur in je tuin

Het is zo fijn om kleur aan je tuin toe te voegen, zodat ook op een regenachtige lentedag je niet hoeft te treuren. Zomers geel van een leuke kruk, zoals de Carrier van Weltevree. Ook heel handig als multifunctioneel meubel in je serre of tuinhuis. In de zitting kun je iets waterdicht opbergen.

Naast de groene en blauwe tinten van de Bended collectie, zijn er ook nog heel veel andere mooie kleuren die je tuin opfrissen. Zoals het geel en roze van de strandstoelen. Heerlijk, the beach rocker in een schommelvariant voor op je terras. Of met rechte poten, zodat je deze ook mee kunt nemen naar het strand.

Een speelse tuin voor volwassenen

Heerlijk spelen in de tuin, dat is niet alleen weggelegd voor de kinderen. Met deze schommel kun je zelf ook heel fijn door de tuin zwieren. Je kunt de Swing overal aan bevestigen. Dit beperkt zich niet alleen tot je tuin. Misschien heb je wel een gezamenlijk veldje met de buren waar deze schommel helemaal tot zijn recht komt. Eén ding is zeker, plezier gegarandeerd.

Swing schommel voor volwassenen

Praktisch design maak werken in de tuin leuker

Een prachtig werkstation met waterkraan en opbergmogelijkheden, waar je ook nog graag naar kijkt. De Waterworks past op de buitentappunten en je kunt hem met de tuinslang aansluiten. Inclusief haken en een emmer, ben je helemaal ready om lekker in je tuin te kunnen werken.

Een strakke buitenkast in groen, om al je tuingereedschap in op te bergen, of misschien wel als aanvulling op je buitenkeuken. Wie denkt dat design kasten alleen voor binnen zijn heeft het bij het verkeerde eind. Hiermee breidt je de opbergruimte enorm uit.

Sfeerverlichting in de tuin is van alle tijden

Natuurlijk geen trend is de sfeerverlichting. Die mag nooit ontbreken in je tuin of op je balkon. Dit maakt de zomeravonden tot een feestje. Van kleurrijke mondgeblazen glazen verlichting voor boven de tuintafel. Tot handige spatwaterdichte lampen die je overal neer kunt zetten. Nieuw zijn de tuinprikkers van K’Willeminhuis. Stijlvol en door de herkenbare wonky metalen stangen niet te strak. Deze kunnen in een mediterraanse tuin of juiste hele modern tuin. Overal zijn ze een gezellig eyecatcher. Kies voor één om het donkerste hoekje op te lichten of juist meerdere als sliert langs je tuinpad.

 

Duurzame tuin

Wil je gaan voor een duurzame tuin, kies dan voor items die tijdloos zijn. Gemaakt van duurzaam hout, recyclebare materialen zoals aluminium of materialen die een tweede leven hebben gekregen zoals de woondecoratie van K’Willeminhuis. Voor onze collectie werken we uitsluitend met Nederlandse mersken. Dichtbij huis is beter voor het milieu en voor de mensen om ons heen.

Geniet van het voorjaar en maak er een goed tuinseizoen van.

Irene, Studio Perspective

 

Back To Top
Winkelwagen