Skip to content

Tiny house of kleine woonkamer inrichten: 3x multifunctionele meubels

Woon jij klein maar fijn? Dan ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar meubels die je op verschillende manier kunt gebruiken. We hebben daarom de handigste duurzame meubels voor in je Tiny house, of kleine woonkamer, voor je op een rij gezet.

Bewust wonen gaat niet alleen over het isoleren van je huis of het besparen van water. Het is ook belangrijk dat de producten die je koopt lang meegaan. Ze moeten daarom van goede kwaliteit zijn en tijdloos, waardoor je er jaren plezier van kunt hebben. Voor wie kleiner woont is het daarnaast ook handig dat de interieurproducten multifunctioneel zijn. Hierdoor hoef je minder te kopen en bespaar je ook nog eens ruimte.

Om je Tiny House persoonlijk in te richten met maar een paar goede items is het fijn dat de producten een verhaal hebben. Deze 3 prachtige producten worden lokaal geproduceerd in de sociale werkplaats en dus geef je hiermee iemand een kans op waardevol werk. Dan heb je er toch nèt iets meer plezier van?

1. De Shaker kruk. Of is het een bijzettafel?

Deze leuke speelse kruk is ontworpen door één van de broers Wiersema uit Friesland. De houten kruk wordt gemaakt in een sociale werkplaats in Franeker. Echt vakmanschap want het krukje is zonder spijkers en schroeven in elkaar gezet. Multifunctioneel is hij zeker. Je kunt hem gebruiken als voetenbankje of als bijzettafeltje. Geschilderd in tijdloze kleuren van een natuurlijke, biologisch afbreekbare en niet-giftige melkverf. Of ga jij voor de minimalistische uitstraling van naturel eiken.

Naast massief eiken is er ook een versie van multiplex voor het kleinere budget. En ben jij zelf echt handig dan kun je de kruk ook als DIY kopen.

De meubels van Family W hebben 100 jaar garantie want ze zijn ontworpen om je leven lang mee te gaan. Dat noemen wij echt duurzaam!

Shaker kruk massief eikenhout duurzaam designduurzame kruk geel hout Family W

Shaker kruk / Family W

2. Wybelt de Wiebelkruk of draai hem om als extra tafeltje.

Deze wiebelige zitelementen van Zooi kun je altijd gebruiken. Ze zijn lichtgewicht dus makkelijk verplaatsbaar. Handig voor in je Tiny House om op verschillende plekken te gebruiken. Bedoeld als kruk, maar als je hem omdraait kan het element ook heel goed dienst doen als bijzettafeltje. De bovenkant heeft dan wel een hele kleine bolling maar door het materiaal schuift er niets vanaf.

Deze praktische kruk komt in drie variaties. Allemaal van gerecyclede materialen. De lichte kruk van papier heeft een frisse witte kleur met groene accenten, waar het zonlicht heel mooi doorheen schijnt. De  natuurlijke bruine kruk is gemaakt van olifantsgras en de stoere donkere confetti kruk heeft net een make over gekregen. 100% afval, zo goed als nieuw!

wybelt_assorti

3. De Carrier, kruk met opbergruimte voor binnen én buiten

Deze vrolijke metalen kruk is voorzien van een opbergbak. De bak is waterdicht en gemaakt van Ecopixel. Dit is gerecycled kunststof dat zacht aanvoelt en zeer sterk is. Het is ook leuk om in het metalen gedeelte van de kruk dekens te bewaren voor binnen in je woonkamer of je kunt er bijvoorbeeld houtblokken in bewaren voor bij je haardvuur.

De Carrier van Weltevree is lichtgewicht zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen en neer kunt zetten waar je hem nodig hebt. Neem hem dus makkelijk mee van binnen naar buiten.

Weltevree beach_rocker_slider_2_4Weltevree Carrier_Yellow_plants

 

Multifunctionele meubels voor je kleine woonkamer

Praktisch kan dus ook echt mooi zijn. Deze design meubels kunnen allemaal meer dan één ding. Meubels die binnen én buiten te gebruiken zijn. Wij zijn dol op krukken in het interieur omdat je die altijd kunt gebruiken.

Al onze krukken brengen persoonlijkheid in je interieur. Het zijn krukken met een verhaal over hoe ze gemaakt zijn en vooral ook belangrijk voor ons is door wie ze gemaakt zijn. Met je aankoop geef je mensen die meer afstand tot de arbeidsmarkt hebben een kans om ervaring op te doen.

Meer impact op mensen, minder impact op het milieu!

 

Back To Top
Winkelwagen