Skip to content

Op 8 November is op NPO een documentaire over Abdiwahab Ali uitgezonden – Buurman Abdi. Wij voelen ons vereerd dat we de prachtige creaties van Abdi en zijn team van MijnWand in onze duurzame webshop mogen verkopen. Daarom delen we in deze blog onze 3 favoriete industriële wandrekken van MijnWand met je!

Het verhaal van Abdi en MijnWand

Op 11-jarige leeftijds is Abdiwahab Ali zonder zijn ouders naar Nederland gekomen vanuit Somalië. Een grote rugzak om als kleine jongen te moeten dragen, maar Abdi heeft het ver geschopt in zijn leven. Hij heeft het bedrijf MijnWand opgericht en er is dit jaar zelfs een documentaire over hem gemaakt.

Zijn passie heeft hij in het werken met hout en metaal ontdekt. Daarnaast weet hij als geen ander hoe cruciaal het krijgen van kansen is om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Doordat hij zo gedreven is, inspireert hij anderen met zijn verhaal. Met MijnWand helpt hij mensen, die niet de kans krijgen om zich in de arbeidsmarkt te kunnen ontwikkelen. Meestal zijn dit jongeren die nergens terecht kunnen.

Door MijnWand krijgen ook zij een plek om een vak te kunnen leren. Hier kunnen ze zichzelf verder ontwikkelen, creatief bezig zijn en zien waar hun krachten liggen. Daarnaast maken ze kennis met het ‘echte’ bedrijfsleven en worden ze begeleid in het vinden van motivatie voor de volgende stap in hun leven.

Onze Top 3 Favoriete Industriële Wandrekken van MijnWand

Benieuwd naar de industriële wandrekken van MijnWand? Hieronder vind je onze vier favoriete ontwerpen van dit fantastische merk:

#1 Wandrek ZigZag

Het ZigZag metalen wandrek is een moderne en stijlvolle toevoeging aan elke woon- of slaapkamer. Dit industriële wandrek heeft de ideale afmetingen voor boven je bank, afhankelijk van hoe hoog je het ophangt – zodat je dingen kunt opbergen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat ze buiten bereik zijn!

De geometrische vorm van dit wandrek is speels en een kunstwerk op zich. Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar een eyecatcher voor je interieur.

Wandrek ZigZag in het kort

 • Het materiaal is gepoedercoat zwart betonstaal.
 • De planken zijn van Europees eikenhout.
 • Bevestiging aan de muur met 6 schroeven (niet inbegrepen). Kies het juiste materiaal voor je muur.
 • Standaard zijn de planken behandeld met olie. Wil je deze zelf verven of behandelen met beits, kies dan voor onbehandeld eiken.
 • 3 jaar garantie.

#2 Hoekrek Jenna

Hoekrek Jenna is een creatieve manier om je saaie hoek in de ruimte te integreren. De planken zijn gemaakt van massief eikenhout en er kunnen boeken, souvenirs of mooie groene planten op staan!

Je zou dit hoekwandrek ook kunnen gebruiken als decor voor andere gebieden in het huis zoals je hal, keuken, slaapkamer of in je thuiskantoor. Dit meubelstuk is perfect als je niet alleen op zoek bent naar iets functioneels, maar ook naar iets stijlvols.

Hoekrek Jenna in het kort

 • Kies zelf of je 1, 2, 3, of 4 frames in je hoekrek wilt!
 • Het materiaal van de frame is gepoedercoat zwart staal.
 • De planken zijn van Europees eikenhout. Dit hout is voorzien van het FSC-keurmerk en PEFC-gecertificeerd.
 • De draagkracht is 5 tot 10 KG per plank (afhankelijk van de soort muur waar je het wandrek aan ophangt.)

#3 Kubus Zorro Wandrek

Ken je al het Kubus wandrek? Het Kubus Zorro wandrek van MijnWand is hier een alternatieve variant op! Het verschil? Je kan bij dit wandrek de planken in verschillende posities bevestigen. Aan het frame zit er namelijk een oogje bevestigd op de plek waar de onderkant van de plank terechtkomt. Zodoende kan je de planken vastschroeven waar je wil en raken de planken niet uit balans wanneer je ze verder naar links of rechts plaatst.

Wandrek Kubus Zorro in het kort

 • Het materiaal van de frame is zwart gepoedercoat betonstaal.
 • De Planken zijn van Europees eikenhout. Dit hout is voorzien van het FSC-keurmerk en PEFC-gecertificeerd.
 • De afwerking is standaard onbehandeld eiken (of kies voor afwerking met transparante lak)
 • De draagkracht is 15 tot 20 kg afhankelijk van de muur.
 • Er zit 3 jaar garantie op de wandrekken.

Meer industriële wandrekken van MijnWand ontdekken?

MijnWand heeft nog talloze andere toffe industriële wandrekken. Benieuwd naar het volledige assortiment van MijnWand bij Studio Perspective? Bekijk het hier!

Back To Top
Winkelwagen