skip to Main Content

Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk maar mis je kwaliteit, originaliteit en een goed verhaal? Met Studio Perspective bieden we duurzame relatie- en kerstgeschenken aan. Alle producten worden in Nederland ontworpen en lokaal gemaakt. Hierdoor steunen we de werkgelegenheid bij de sociale werkplaatsen in Nederland en minder transport is beter voor het milieu. Jij kunt dmv social return een bijdrage leveren en de ontvanger krijgt een uniek geschenk met een verhaal!

 

1 Relatiegeschenken met logo

Geef een relatiegeschenk met logo! Hierdoor wordt het geven van een geschenk nog persoonlijker. Doordat we niet met grote voorraden werken, kunnen we voor veel van onze producten maatwerk bieden. Zo kunnen we een persoonlijke boodschap en een bedrijfslogo graveren.

Rebottled glazen relatiegeschenk met logo bij Studio Perspective
Circulaire drinkglazen met bedrijfslogo van Rebottled bij Studio Perspective.

Rebottled in Utrecht maakt circulaire drinkglazen van oude wijnflessen. Elk jaar worden 440 miljoen(!!!) wijnflessen na 1 keer gebruik gelijk weggegooid, terwijl bierflesjes met statiegeld tot wel 40 keer hergebruikt kunnen worden. Dat kan anders!

Duurzaam servies met de Rebottled circulaire drinkglazen gemaakt van oude wijnflessen bij Studio Perspective
Duurzame glazen gemaakt van oude wijnfles Rebottled.

Daarom haalt Rebottled met een elektrische bus bij verschillende horecagelegenheden lege wijnflessen op. In een eigen fabriek bieden ze werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar snijden, schuren, polijsten en poetsen zij het glaswerk. De glazen kunnen worden voorzien van een eigen logo en verpakt in een mooie cadeauverpakking.

Er zijn nog veel meer originele en duurzame relatiegeschenken die we kunnen personaliseren met een logo of een tekst.

2 Originele vegan cadeauset

Met het geven van een duurzaam relatiegeschenk van Studio Perspective geef je ook een origineel cadeau. Brandt Kaarsen zijn soja kaarsen die stuk voor stuk met de hand gemaakt worden in Utrecht. Voor de natuurlijke geurkaarsen wordt 100% sojawas gebruikt.

Soja kaarsen cadeauset van Brandt. Vegan kaarsen als relatiegeschenk
Handgemaakte vegan kaarsen van sojawas.

Door het gebruik van sojawas in plaats van paraffine, gaan de kaarsen 30% – 45% langer mee en komt er minder roet vrij bij het branden. De duurzame kaarsen bestaan verder uit katoenen lonten, de beste natuurlijke oliën en milieuverantwoorde (cadeau)verpakkingen. Een duurzaam product dat ook nog eens vegan is!

Bij een afname vanaf 50 stuks kunnen we de Brandt Kaarsen van een bedrijfslogo voorzien!

 

3 Houten relatiegeschenken van Amsterdam tot Groningen

Studio Perspective verkoopt ook houten relatiegeschenken die Nederlandse steden als Amsterdam en Groningen vertegenwoordigen. Dus zit jouw bedrijf gevestigd in de stad en vind je het leuk om dit aan jouw klant als aandenken mee te geven? Dan zit je met één van deze relatiegeschenken goed!

De houten borrelplanken met Amsterdamse trapgevel vertegenwoordigen onze hoofdstad. De Amsterdamse serveerplanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten. Het is mogelijk om een boodschap of logo op de planken te laten graveren. De houten stadstorens worden met een laser uit duurzaam hout gesneden. Er zijn wel 12 prachtige iconische torens, van Amersfoort tot Leeuwarden.
Je vindt hier alle houten relatiegeschenken.

relatiegeschenken van Amsterdam tot Groningen
Relatiegeschenken als representatie van de stad. Van Amsterdam tot Groningen.

Op al onze borrelplanken kunnen we een naam, persoonlijke tekst of bedrijfslogo graveren. Voor veel van onze serveerplanken gebruiken we hout van bomen die noodzakelijk gekapt moesten worden zoals Stadshout of FSC-gecertificeerd hout uit goed beheerde bossen. Daarnaast is het mogelijk om de hapjesplanken te laten maken door een sociale werkplaats. Zo wordt er werk gecreëerd voor mensen met een verminderd arbeidsvermogen. Meer werkervaring betekent meer kansen op de reguliere arbeidsmarkt. Met duurzaam design van Studio Perspective geef je een relatiegeschenk dat origineel, duurzaam en goed is voor mens en milieu!

 

4 Zakelijke relatiegeschenken bedrukken

Studio Perspective kan zakelijke relatiegeschenken bedrukken op producten waarvan u het niet verwacht, bijvoorbeeld op deze inmiddels iconische designlampen. De tafellampen worden met behulp van een lasersnijder gemaakt in de sociale werkplaats van Amsterdam. De onderdelen worden door de makers zorgvuldig uitgesneden en ingepakt. De ontvanger van de lamp puzzelt deze onderdelen zelf vervolgens in elkaar. Dit is leuk om te doen en bovendien heel gemakkelijk! Zo kunnen de lampen plat en compact verpakt worden weer scheelt qua transport en uitstoot.

De lampen zijn uit te breiden met simpele maar erg leuke ‘pootjes’. Hierdoor staan ze niet alleen leuk in de woonkamer maar ook gaaf in de kinderkamer. Als je de ribben van de originele ‘Mini-spot’ bewaard kun je de lamp altijd weer ombouwen tot lamp zonder pootjes.

 

houten relatiegeschenken bedrukken
Duurzame tafellampen met bedrijfslogo. De lampen kunnen we voorzien van een bedrijfslogo.

Meer weten over ons Sociale en Duurzame Dutch Design of over onze zakelijke relatiegeschenken? Neem vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen of onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

[contact-form-7 id=”909″]
Back To Top
Close search
Winkelmand