Skip to content

Ben je op zoek naar een duurzaam geschenk voor je personeel mét een goed verhaal? We hebben voor elk budget mooie en unieke relatie- en kerstgeschenken. Alle producten worden in Nederland ontworpen en lokaal gemaakt, veelal met de hand. Geef je zo’n sociaal geschenk dan steun je werkgelegenheid bij de sociale werkplaatsen in Nederland. Doordat het lokaal gemaakt wordt is er minder transport en dat is beter voor het milieu. Zet je bedrijfsdoelen en visie kracht bij door een geschenk te geven met een goed verhaal. Wij hebben onze top 5 alvast voor je op een rijtje gezet.

1. Circulaire glazen van oude wijnflessen

Elke dag drinken uit deze prachtige glazen van Rebottled gemaakt van oude wijnflessen is echt een feestje. Een geschenk met of zonder je eigen logo. Je kunt het zo persoonlijk maken als je wilt. Doordat we niet met grote voorraden werken, kunnen we voor veel van onze producten maatwerk bieden. Zo kunnen we een persoonlijke boodschap en een bedrijfslogo graveren.

Rebottled glazen relatiegeschenk met logo bij Studio Perspective
Circulaire drinkglazen met bedrijfslogo van Rebottled bij Studio Perspective.

Elk jaar worden 440 miljoen(!!!) wijnflessen na 1 keer gebruik gelijk weggegooid, terwijl bierflesjes met statiegeld tot wel 40 keer hergebruikt kunnen worden. Dat kan anders!

Daarom haalt Rebottled met een elektrische bus bij verschillende horecagelegenheden lege wijnflessen op. In een eigen fabriek bieden ze werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar snijden, schuren, polijsten en poetsen zij het glaswerk. De glazen kunnen worden voorzien van een eigen logo en verpakt in een mooie cadeauverpakking.

2. Handgemaakte vegan kaarsen van sojawas.

Helemaal met de hand gemaakt in het atelier van Brandt in Utrecht. Een lekker ruikend cadeau voor de gezellige feestmaanden. Voor de natuurlijke geurkaarsen wordt 100% sojawas gebruikt. Meer weten over het verhaal achter de makers van Brandt?
Bij een afname vanaf 50 stuks kun je de bedrijfsnaam op het etiket laten zetten. Handgemaakt voor…

Soja kaarsen cadeauset van Brandt. Vegan kaarsen als relatiegeschenkWerkplaats Brandt kaarsen Giselle Habraken

Door het gebruik van sojawas in plaats van paraffine, gaan de kaarsen 30% – 45% langer mee en komt er minder roet vrij bij het branden. De duurzame kaarsen bestaan verder uit katoenen lonten, de beste natuurlijke oliën en milieuverantwoorde (cadeau)verpakkingen. Een duurzaam product dat ook nog eens vegan is!

3. Houten geschenken van Amsterdam tot Groningen

Wat dacht je van een geschenk van je favoriete stad? Nederlandse steden van Amsterdam tot Groningen Dus zit jouw bedrijf gevestigd in de stad en vind je het leuk om dit als aandenken aan klanten of medewerkers te geven? Dan zit je met één van deze relatiegeschenken goed!

De houten borrelplanken met Amsterdamse trapgevel voor vastgoed, makelaar of het thema wonen. De houten stadstorens worden met een laser uit duurzaam hout gesneden. Er zijn wel 12 prachtige iconische torens, van Amersfoort tot Leeuwarden. En nieuw zijn de vuurtorens van de waddeneilanden.

personeelsgeschenken torens
Relatiegeschenken als representatie van de stad. Van Amsterdam tot Groningen.

4. Wijnkisten met een tweede leven

Super origineel zijn deze kistjes die na het geven een tweede leven tegemoet gaan. In thema’s wonen en tuin. Een grachtenhuis of een vogelhuis. En zelfs een vorm op maat is mogelijk.
De kistjes worden gemaakt en gevuld in een sociale werkplaats in Amsterdam. Je kunt kiezen voor wijn van Nederlandse bodem om je verhaal extra kracht bij te zetten of juist een lekker alcoholvrije cider.

wijnkist bijzonder vorm huis recycle duurzaam cadeauvogelhuisje wijnkistje duurzaam cadeau persoonlijke tekstFlessen voor in de wijnkist gepersonaliseerd

 

5. Brand maar los winterpakket

Heerlijk bij een winters vuurtje genieten met elkaar. In de vuurkorf of bij de openhaard het  brand-maar-los-pakket is altijd leuk. Dit pakket kan op maat worden samengesteld en uitgebreid. Vul het aan met een lekker fles wijn, een fijne thee of een doosje complimenten van Mooidoormij. Bij hen draait het om de makers. Zij leveren met deze zinvolle en duurzame producten een waardevolle bijdrage aan de samenleving.

brandmaarlospakket kerstgeschenk voor personeel

Er zijn nog veel meer originele en duurzame relatiegeschenken die we kunnen personaliseren met een logo of een tekst. Meer weten over ons Sociale en Duurzame Dutch Design of over onze zakelijke relatiegeschenken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Back To Top
Winkelwagen