skip to Main Content

Wist jij dat je óók je Kerstboom op een mooie én duurzame manier kunt versieren? Met Social Design van Studio Perspective krijg jij originele Kerstversiering en geef je de makers van de duurzame Kersthangers meer perspectief.

De Geo Ornamenten van CRE8 zijn lasergesneden houten Kerstballen in prachtige grafische vormen bij Studio Perspective.
Lasergesneden Kersthangers van duurzaam hout gemaakt door jongeren van een sociale firma in Amsterdam.

Mooie Kersthangers van duurzaam hout

Sociale Firma CRE8 in Amsterdam maakt mooie Kersthangers van duurzaam hout. De firma biedt werk aan jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Zo biedt CRE8 dagbesteding aan jongeren die om wat voor reden dan ook niet instaat waren om school af te ronden. Door de dagbesteding doen zij weer ritme op, draaien ze weer mee, leren een vak in 3D-printen en lasersnijden en bovenal: ze krijgen weer wat zelfvertrouwen.

Alle Kersthangers worden gemaakt door middel van een lasersnijder. Hierdoor krijgen de hangers een mooie zwarte snijlijn.

De Geo Ornamenten van CRE8 zijn lasergesneden houten Kerstballen in prachtige grafische vormen bij Studio Perspective.
Elk GEO ornament wordt in twee delen geleverd en deze delen zijn eenvoudig in elkaar te schuiven. De Kersthangers worden gemaakt van duurzaam hout.

De Kerstversiering wordt met de lasersnijder gesneden uit berken multiplex. Het duurzame hout komt uit Europese bossen en is voorzien van het FSC keurmerk. De hangers zijn voorzien van een mooi roze draad.

Duurzame Kerstversiering met een verhaal!

Met Social Design koop je duurzame Kerstversiering met een verhaal. Bij elke aankoop doen de jongeren werkervaring op en krijgen ze meer kansen op de arbeidsmarkt. De jongeren werken met hout, leer, kurk, metaal en kunststof. Zij weten door de innovatieve technieken van 3D-printen en lasersnijden veel producten te personaliseren naar de wensen van de klant. Gemiddeld stroomt een leerling na zes tot twaalf maanden door naar een vervolgtraject, reguliere baan of de leerling besluit terug naar school te gaan.

De Beestenbos Kerstversiering van CRE8 bestaat uit 8 lasergesneden houten én plexiglas dieren voor in de Kerstboom.
Houten Kersthangers in de vorm van dieren gemaakt door jongeren in een sociale firma.

Originele Kerstversiering met Amsterdamse grachtenpandjes

Hoe leuk zijn deze houten Amsterdamse grachtenpandjes voor in de Kerstboom? De duurzame Kersthangers worden gemaakt door middel van een lasersnijder. Een setje bestaat uit acht verschillende grachtenhuisjes. De Kersthangers zijn voorzien van een mooi roze draad. Nu nog een plekje geven in de boom! De Kerstboom mag in Amsterdam staan, maar deze houten ornamenten, hangen natuurlijk overal mooi.

De Grachten ornamenten van CRE8 zijn lasergesneden houten Kerstballen in de vorm van Amsterdamse grachtenpanden.
Lasergesneden Amsterdamse Grachtenhuisjes als originele Kerstversiering.

De houten Kersthangers worden gemaakt door jongeren van een Amsterdamse sociale firma. Elke verpakking is voorzien van een kwaliteitszegel met de naam van de jonge maker.
(Update december 2020: de Grachtenpandjes zijn niet meer in het assortiment. Kijk in plaats daarvan eens bij al onze andere kerstversiering)

Naamkerstbal CRE8- Kerstbal met je eigen naam

De Naamkerstbal is een kerstbal in kleur naar keuze met je eigen naam, leuk voor het hele gezin! De Kerstbal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om een houten variant te bestellen. De originele Kerstversiering komt met een mooi lint zodat je de hanger een mooi plekje in de boom kunt geven. De Naamkerstbal ontvang je in een mooie cadeauverpakking, zodat je de hanger ook aan iemand cadeau kunt geven.

Naamkerstbal is een kerstbal met naam van Studio Perspective
De Naamkerstbal is leuk voor het hele gezin. Je kunt kiezen uit 5 kleuren. De Kerstbal met naam wordt gemaakt door jongeren van een sociale firma in Amsterdam.

Fijne Kerstdagen!

 

Back To Top
Close search
Winkelmand