Skip to content

Wist jij dat je óók je Kerstboom op een mooie én duurzame manier kunt versieren? Met Social Design van Studio Perspective krijg jij originele Kerstversiering en geef je de makers van de duurzame Kersthangers meer perspectief.

Naamkerstbal

De Naamkerstbal is een kerstbal in kleur naar keuze met je eigen naam, leuk voor het hele gezin! De Kerstbal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om een houten variant te bestellen. De originele Kerstversiering komt met een mooi lint zodat je de hanger een mooi plekje in de boom kunt geven. De Naamkerstbal ontvang je in een mooie cadeauverpakking, zodat je de hanger ook aan iemand cadeau kunt geven. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leuk feestelijk woord.

Kerstbal met naam
eerste kerstbal hollands houtmijn eerste kerstbal in doosje

Baby’s eerste kerstbal met naam

Nieuw in het assortiment is Baby’s eerste kerstbal. Geef je kind of kleinkind een bijzondere herinnering aan de eerste kerst. Naast dat je de naam erop kunt zetten, wordt ook de geboortedatum erin gegraveerd met en laser. Natuurlijk ook leuk om te geven als het niet de eerste kerst is. Als herinnering aan een kerst die belangrijk voor je is met iemand die belangrijk voor je is.

Ik wil ‘m in huis, de duurzame kerstboom

Niet alleen de versiering is belangrijk ook de boom waarin je de mooiste items kunt hangen is bij ons duurzaam. De prachtige minimalistische bomen van K’Willeminhuis laten je kerstversiering en verlichting shinen. Je kunt kiezen voor stijlvol zwart, sneeuwwit of in het grijs. Woon je groot of klein? Voor alle interieurs is er een duurzame boom op maat. Van XL kerstboom tot miniboompje. Deze laatste is ook leuk om na de feestdagen te gebruiken als sieradenrekje. Zo ben je nog duurzamer bezig.

K'willem in huis kleur zwart
de mini boom zwart K'willeminhuis origine Kerstdecoratie bij Studio Perspective

Duurzame kerstversiering mét een verhaal

Kerstballen of versiering met een verhaal past écht bij de feestdagen. Bij elke aankoop doen de jongeren werkervaring op en krijgen ze meer kansen op de arbeidsmarkt. De jongeren werken met hout, leer, kurk, metaal en kunststof. Zij weten door de innovatieve technieken van 3D-printen en lasersnijden veel producten te personaliseren naar de wensen van de klant. Gemiddeld stroomt een leerling na zes tot twaalf maanden door naar een vervolgtraject, reguliere baan of de leerling besluit terug naar school te gaan.

De Kersthangers zijn voorzien van een mooi draad. En elke verpakking is voorzien van een kwaliteitszegel met de naam van de jonge maker. Nu nog een plekje geven in de duurzame kerstboom.

Fijne Kerstdagen!

Back To Top
Winkelwagen