Skip to content

Ben je op zoek naar een leuk, origineel en duurzaam Sinterklaascadeau? Studio Perspective verkoopt duurzame kinderproducten met een mooi verhaal! Met de aanschaf van een sociaal Sinterklaascadeau, draag je bij aan een waardevolle plek in de samenleving voor de makers. Zij maken met liefde deze prachtige cadeautjes voor in de schoen of in de zak van Sinterklaas.

Dus help de lieve Sint met het vinden van prachtig speelgoed voordat hij terug naar Spanje moet!

Sint cadeau tip 1. Naampuzzel in prachtige kleuren

Met de Naampuzzel geef je een origineel en persoonlijk Sint cadeau aan de kleine. Met een eigen naam wordt puzzelen nog leuker. Je kunt kiezen uit verschillende mooie kleurcombinaties dus de kans is groot dat de lievelingskleur van de kleine er tussenzit.

De kleurcombinaties van de puzzel zijn met zorg uitgekozen door de jongeren van de werkplaats van Cre8. Geïnspireerd op de de seizoenen kun je kiezen uit herfst, winter, lente en zomer.

Houd jou kleine van wat meer sparkle? Kies dan voor de unieke roze of blauwe variant met gouden puzzelstukjes.

Is groen of rood je lievelingskleur? Of ga je voor een feestelijke kerstsfeer kies dan voor de naampuzzel in kerstkleuren.

De Naampuzzel wordt gemaakt door jongeren van een sociale firma in Amsterdam. Het gaat om voortijdig schoolverlaters die tijdens de dagbesteding weer ritme opdoen én werkervaring. Zo leren ze tijdens de dagbesteding  3D-printen en lasersnijden.

Sint cadeau tip 2. Beestenbos Klok

Hoe leuk is het om op je kamer een eigen klok te hebben? En ook nog eens met je eigen naam. Deze kinderklok met lasergesneden dieren maakt het nog leuker om klok te leren kijken. De Beestenbos Klok is verkrijgbaar met twee verschillende kleuren wijzerplaten. Uiteraard is het ook mogelijk om een woord in plaats van een naam toe te voegen.

Sint cadeau tip 3. Knuffels van Denim

Een luiaard, schildpad of een ander favoriet dier. Deze te gekken knuffels gemaakt van oude jeans zijn op zoek naar een nieuw huisje. Gemaakt met liefde in het Atelier van Roadsmaakt. Met de hand in elkaar genaaid van super mooie kwaliteit. Een echt duurzaam en uniek Sinterklaascadeau.

Sint cadeau tip 4. Speeltafel

Iedereen gelooft toch in Sinterklaas en zijn Pieten? Al is het alleen maar om ook een mooi cadeau te kunnen krijgen dit jaar. Voor de slimmeriken onder ons die stiekem ook nog een lijstje maken is deze speeltafel echt een bijzonder Sinterklaas cadeau. Verkrijgbaar voor schaken, dammen of backgammon. De speeltafels worden gemaakt door Mark en zijn vader van Re-Tire. En er is meer in de collectie, je kunt ook kiezen voor een wipwap of een hobbelband. Alles circulair, bijzonder stoer en lekker speels.

Sint cadeau tip 5. Bunny Bijtring

Voor de allerkleinste Sinterklaas fans hebben we van Boro*Mini volledig verantwoorde bijtringen. In de aller-schattigste kleuren en patronen. Elk cadeau is uniek doordat er gebruik gemaakt wordt van overgebleven restjes stof. De houten bijtring heeft leuke konijnenoortjes en is gemaakt van biologisch katoen. Handgemaakt in het atelier waar langdurig werkelozen en statushouders hun bijdrage leveren aan deze prachtige babyproducten.

Luiaard denim knuffel handgemaakt
Tafel backgammon Studio Perspective
Boro*Mini baby speeltjes zoals bijtringen en speendoekjes van biologisch katoen bij Studio Perspective.
Naampuzzels Cre8 in diverse kleuren houtgesneden
Beestenbos klok sfeer foto
Back To Top
Winkelwagen