skip to Main Content

Ben je op zoek naar een leuk en origineel Sinterklaascadeau voor de kleine? Studio Perspective verkoopt duurzame kinderproducten met een mooi verhaal! Met de aanschaf van een Sinterklaascadeau, geef je de makers meer perspectief.

Dus help de lieve Sint met het vinden van prachtig houten speelgoed voordat hij terug naar Spanje moet!

1. Naampuzzel- Originele en persoonlijke kinderpuzzel met naam!

Met de Naampuzzel geef je een origineel en persoonlijk cadeau aan de kleine doordat je de eigen naam kunt toevoegen. Je kunt kiezen uit vier mooie kleurcombinaties dus de kans is groot dat de lievelingskleur van de kleine er tussenzit.

Naampuzzel van CRE8 in vier kleuren bij Studio Perspective

De Naampuzzel wordt gemaakt door jongeren van een sociale firma in Amsterdam. Het gaat om voortijdig schoolverlaters die tijdens de dagbesteding weer ritme opdoen én werkervaring. Zo leren ze tijdens de dagbesteding  3D-printen en lasersnijden.

2. Beestenbos Klok- Op een leuke manier leren klokkijken met deze originele kinderklok

Hoe leuk is het om op je kamer een eigen klok te hebben? En ook nog eens met je eigen naam. Deze kinderklok met lasergesneden dieren maakt het nog leuker om klok te leren kijken. De Beestenbos Klok is verkrijgbaar met twee verschillende kleuren wijzerplaten. Uiteraard is het ook mogelijk om een woord in plaats van een naam toe te voegen.

De Beestenbos Klok van CRE8 is een origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau. Houten kinderklok met dieren én naam van het kind.

3. Dierenpuzzel- Originele houten kinderpuzzel

De Dierenpuzzel is een duurzame houten kinderpuzzel van CRE8, die bestaat uit 19 verschillende dieren die op ingenieuze wijze in elkaar vallen. Daarnaast valt er natuurlijk ook heel leuk te spelen met al die verschillende dieren die prachtig grafisch vormgegeven zijn. Het houten speelgoed is gemaakt naar ontwerp  van één van de jonge talentvolle makers van CRE8, Aimee Mennens. Een origineel kindercadeau dat uitdagend is om mee te puzzelen. Spot jij de Big 19?!

De DIERENPUZZEL is een houten kinderpuzzel met dieren van CRE8. Een prachtig, duurzaam kindercadeau bij Studio Perspective.De Beestenbos Klok van CRE8 is een origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau. Houten kinderklok met dieren én naam van het kind.

 

4. The Swing Swing- Stoere houten kinderschommel gemaakt van restmaterialen

Deze kinderschommel van Rescued wordt gemaakt van restmaterialen door mensen van de sociale werkplaats. De houten zit bestaat uit oud steigerhout dat gebruikt werd in de bouw. Deze schommel is natuurlijk straks leuk voor buiten, maar nu al erg leuk voor in de kinderkamer. Dan moet die kleine natuurlijk wel echt een slingeraap zijn.

The Swing Swing van Rescued is een houten kinderschommel leuk voor binnen en buiten, gemaakt van gerecycled materiaal.

5. ABCpuzzel- Spelend het alfabet leren met houten kinderpuzzel

De houten ABCpuzzel van CRE8 is een origineel en duurzaam cadeau voor iedere kleuter. De houten kinderpuzzel is niet alleen uitdagend om mee te spelen, kinderen oefenen op een speelse manier het alfabet van A-Z. Benieuwd welke letter de kleine het eerste begrijpt.

(update januari 2021: de ABC puzzel en de Dierenpuzzel wordt niet meer geleverd. Maar kijk eens bij al onze andere opties voor leuke houten puzzels)

 

Back To Top
Close search
Winkelmand