Skip to content

Zou je graag de kinderkamer wat persoonlijker willen inrichten, maar heb je geen idee hoe? Lees dan vooral verder! Met deze tips voelt je kind zich meteen thuis in de kinderkamer. Daarnaast zijn sommige tips niet alleen bruikbaar voor je eigen kinderkamer, maar doe je ook inspiratie op voor originele kraamcadeaus die in de babykamer niet mogen ontbreken.

1. Origineel wandrek met verplaatsbare houten plankjes voor de kinderkamer

Misschien ken je het Fency metalen wandrek met verplaatsbare houten plankjes al, maar wist je dat dit rek ook prachtig in de kinderkamer staat?

wandrek van tolhuijs design

Het wandrek wordt gemaakt van restmaterialen van een Nederlandse hekkenfabrikant. De plankjes komen tot stand door het hergebruik van oude pallets. Doordat je de plankjes kunt verplaatsen, geef je het rek steeds weer een andere uitstraling.

Het wandrek is dus niet alleen duurzaam, maar etaleert in de babykamer jouw mooiste en persoonlijkste spulletjes. Als de kleine wat groter wordt, is het de perfecte plek voor het favoriete speelgoed, mooiste boek of lievelingsknuffel.

2. Originele en persoonlijke kinderaccessoires mét naam voor de kinderkamer

De kinderkamer kun je ook opleuken door te kiezen voor duurzame houten producten met de naam van het kind. Dit geeft een persoonlijke touch aan de kamer.

Originele en persoonlijke kinderaccessoires voor de kinderkamer bij Studio Perspective
Duurzame kinderaccessoires met naam voor de kinderkamer. De producten worden gemaakt in een sociale firma.

De producten zijn niet alleen leuk voor de eigen baby- of kinderkamer, maar ook om cadeau te geven. De Beestenbos Wandlamp is verkrijgbaar in 5 dieren. Daarnaast kun je uit twee houtsoorten kiezen. De Naampuzzel is een ideaal kraamcadeau met naam. De houten puzzel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleurcombinaties. Vanaf drie jaar kan de kleine ermee puzzelen, dit vanwege de kleine puzzelstukjes. Tot die tijd is de puzzel leuk als naambordje. Wel even schuin neerzetten anders vallen de stukjes eruit! De Beestenbos Klok is een kinderklok met naam. De klok is niet alleen gaaf voor de kinderkamer, maar ook handig en leuk om het kind op een speelse manier te leren klokkijken.

De gepersonaliseerde kinderproducten worden gemaakt in een sociale firma in Amsterdam. Bij verkoop doen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op. Elke aankoop heeft impact!

3. Houten Stadskaart als stoere wanddecoratie voor de kinderkamer

Kom je veel dezelfde wanddecoratie tegen voor de kinderkamer en zou je graag wat stoerders willen, dan is de Houten Stadskaart wat voor jou! De lasergesneden houten stadsplattegrond laat op een leuke manier zien waar de kleine geboren is en waar zijn/haar roots liggen.

Houten Stadskaart als stoere wanddecoratie voor de kinderkamer bij Studio Perspective
Lasergesneden Houten Stadskaart als originele muurdecoratie voor de kinderkamer.

De Houten Stadskaart is verkrijgbaar in twee afmetingen en wordt gemaakt in de sociale werkplaats van Amsterdam. Met een aankoop creëer je dus werk voor Amsterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Veel plezier met het inrichten van de kinder- of babykamer!

Back To Top
0
Winkelwagen