Skip to content

Studio Perspective in de media

In de media is er veel aandacht voor sociaal en duurzaam design van Studio Perspective. Er werd onder andere over ons en onze producten geschreven in VT Wonen, Linda Nieuws, Het Parool, De Financiële Telegraaf, Volkskrant Magazine, Ouders van Nu, Happinez en door vele anderen. Daar zijn we heel dankbaar voor, want meer aandacht voor onze duurzame producten en de makers daarvan, betekent dat we meer impact maken!

Wil je meer weten over het verhaal achter Studio Perspective en de producten die we verkopen? Lees dan hier ons verhaal.

UWV magazine artikel over Studio Perspective

Producten zijn onder andere verschenen in:

Duurzaam Design in de schijnwerpers

Producten van Studio Perspective vind je terug in verschillende magazines. Hieronder staan een aantal mooie voorbeelden van publicaties.

Jan magazine logo media Studio PerspectiveDe Naamklok is een originele, duurzame kinderklok mét naam van het kind en daarom ook een origineel en persoonlijk kraamcadeau.
De volkskrant logo media Studio PerspectiveSTOEL EROLL is een duurzame fauteuil uit de Mogelijkheid Collectie. Je kunt deze houten designstoel zelf samenstellen.
Furnlovers logo media Studio PerspectiveSpool Triple Deluxe van Tolhuijs Design is een koperen Design lamp. Duurzame en prachtige lamp voor boven je eettafel en werkplek.

Tijdschrift JAN’tje schrijft in de rubriek ‘Wonen Jongens’ over de de Naamklok van Studio Perspective. De originele kinderklok met naam wordt gemaakt in een sociale firma.

De Volkskrant Magazine toont ‘De 10 perfecte attributen voor een altruïstisch leven’ met op plek 3 Stoel Eroll uit de Mogelijkheid Collectie. De duurzame designstoel stel je naar eigen smaak samen, net als de andere producten uit de Mogelijkheid Collectie. Je kiest zelf het frame en de houtsoort, en een deel van de opbrengst steunt de makers in hun ontwikkeling. Je leest het artikel in Volkskrant Magazine nr. 4 2017 op pagina 10.

Furnlovers schrijft over hun favoriete duurzame producten van Studio Perspective. Duurzame producten zijn de Spool lampen van Tolhuijs Design. De lampen worden gemaakt van ‘afval’ net als de tafel van pallet hout, ook van de hand van Tolhuijs Design. Furnlovers is hét online inspiratiekanaal op het gebied van interieur, wonen en lifestyle.

VTWonen logo media Studio Perspectiveduurzame bloempot van Rescued de Paper Pot gemaakt van gerecycled papier.
Interiorjunkie logo media Studio PerspectiveThe Swing Swing van Rescued is een houten kinderschommel leuk voor binnen en buiten, gemaakt van gerecycled materiaal.
ouders van nu logonaampuzzel in ouders van nu

In VTWONEN wordt Studio Perspective genoemd in de rubriek ‘Binnenkijken’. In het prachtige huis van Sandra staan de duurzame bloempotten van Rescued. De handgemaakte potten worden gemaakt van oud papier en oude autoband. Je vindt het artikel op pagina 108 in nummer 09 2017.

Interiorjunkie schrijft over de stoere en duurzame kinderschommel van Studio Perspective. De houten schommel The Swing Swing wordt gemaakt van restmaterialen uit de bouw

Tijdschrift Ouders van Nu schrijft over Studio Perspective! Het maandblad besteedt aandacht aan gepersonaliseerd speelgoed in de vorm van persoonlijke en originele naamcadeaus en kraamcadeaus.  Deze toffe Naampuzzel van sociale firma CRE8 in Amsterdam, past prima in het rijtje thuis. De Naampuzzel is te zien in op pagina 101 in Ouders van nu nummer 5. De puzzel bestel je online en kan direct naar naar de kersverse ouders gestuurd worden.

Back To Top
Winkelwagen