IN DE MEDIA

Duurzaam en sociaal design van Studio Perspective

In de media is er veel aandacht voor sociaal en duurzaam design van Studio Perspective. Er werd over ons geschreven in VT Wonen, Linda Nieuws, Het Parool, De Financiële Telegraaf, Volkskrant Magazine, Ouders van Nu, Happinez en door vele anderen. Daar zijn we heel dankbaar voor, want meer aandacht voor  onze duurzame producten betekent dat we meer impact maken!

vtwonen-logo
Paper Pot Zwart van Rescued is een zwarte bloempot gemaakt van gerecycled materiaal. Duurzame accessoires bij Studio Perspective.

In VTWONEN wordt Studio Perspective genoemd in de rubriek ‘Binnenkijken’. In het prachtige huis van Sandra staan de duurzame bloempotten van Rescued. De handgemaakte potten worden gemaakt van oud papier en oude autoband. Je vindt het artikel op pagina 108 in nummer 09 2017. 

interiorjunkie logo
Rescued schommel swing swing touw hout

Interiorjunkie schrijft over de stoere en duurzame kinderschommel van Studio Perspective. De houten schommel The Swing Swing wordt gemaakt van restmaterialen uit de bouw

ouders van nu logo
Tijdschrift Ouders van Nu schrijft over Studio Perspective! Het maandblad besteed aandacht aan gepersonaliseerd speelgoed in de vorm van persoonlijke en originele naamcadeaus en kraamcadeaus. Deze toffe Naampuzzel van sociale firma CRE8 in Amsterdam, past prima in het rijtje thuis. De Naampuzzel is te zien in op pagina 101 in Ouders van nu nummer 5. De puzzel bestel je bij ons online en wordt naar jou of naar de kersverse ouders thuis gestuurd.

Tijdschrift Ouders van Nu schrijft over Studio Perspective! Het maandblad besteedt aandacht aan gepersonaliseerd speelgoed in de vorm van persoonlijke en originele naamcadeaus en kraamcadeaus.  Deze toffe Naampuzzel van sociale firma CRE8 in Amsterdam, past prima in het rijtje thuis. De Naampuzzel is te zien in op pagina 101 in Ouders van nu nummer 5. De puzzel bestel je online en kan direct naar naar de kersverse ouders gestuurd worden. 

Studio Perspective in JAN'tje
De Naamklok is een originele, duurzame kinderklok mét naam van het kind en daarom ook een origineel en persoonlijk kraamcadeau.

Tijdschrift JAN’tje schrijft in de rubriek ‘Wonen Jongens’ over de de Naamklok van Studio Perspective. De originele kinderklok met naam wordt gemaakt in een sociale firma. 

VTWONEN Weer verliefd op je huis met social designer Peter van den IJssel met zijn Wire Table. Schitterende salontafel op een sociale manier gepubliceerd.

In VTWONEN ‘Weer verliefd op je huis’ is social designer Peter van den IJssel te zien met zijn zwarte Wire Table. Een schitterende salontafel, gemaakt door mensen van Metalis, een maatschappelijk verantwoorde onderneming die werk biedt aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In het programma van SBS6 geeft interieurstyliste Wendy Verhaegh het interieur van Chantal en Jeff in Den Haag een frisse make-over. Ontwerper Peter van den IJssel is te zien op zondag 19 maart in aflevering 5 vanaf 34:30. Bekijk meer van zijn schitterende salontafels online op Studio Perspective. 

Furnlovers schrijven over duurzaam en social design van Tolhuijs Design en de Mogelijkheid Collectie.
Spool Triple Basic is een koperen hanglamp van Tolhuijs Design. Een Design lamp van gerecycled materiaal bij Studio Perspective.

Furnlovers schrijft over hun favoriete duurzame producten van Studio Perspective. Duurzame producten zijn de Spool lampen van Tolhuijs Design. De lampen worden gemaakt van ‘afval’ net als de tafel van pallet hout, ook van de hand van Tolhuijs Design. Furnlovers is hét online inspiratiekanaal op het gebied van interieur, wonen en lifestyle.

Barts Boekje schrijft over duurzame designproducten van Studio Perspective in de rubriek Barts Groene Hoekje
De Beach Rocker van Weltevree is een strandstoel en schommelstoel ineen! Duurzame strandstoel biedt optimaal comfort.

Barts Boekje schrijft al jaren over de leukste bestemmingen en nieuwste adresjes. In de rubriek ‘Barts groene hoekje’ wordt aandacht besteedt aan duurzame designproducten van Studio Perspective. De favorieten van Bart zijn de kinderschommel The Swing Swing gemaakt van oude bouwmaterialen van Rescued en de iconische strandstoel mét een twist: de Beach Rocker van het Nederlandse label Weltevree. 

happy in shape logo
Mini-spot en Spot-nik Van Tjalle en Jasper duurzame Dutch design lampen bij Studio Perspective

Happy in Shape magazine heeft in de rubriek ‘The Good Life’ aandacht voor alles wat goed is voor mens, dier en milieu. De Spot-nik duurzame vloerlamp van Studio Perspective wordt in deze rubriek uitgelicht. Lees meer hierover op pagina 100.

JAN MAGAZINE over Studio Perspective duurzame lamp Chicken-spot van de makers Van Tjalle en Jasper
Houten Hobbelpaard Naturel is een houten hobbelpaard met naam van het kind. Een origineel kraamcadeau bij Studio Perspective.

JAN Magazine schrijft over Studio Perspective! In JANTJE WONEN worden de leukste kinderproducten uitgelicht en zie je een van onze duurzame design: de hobbelpaarden met naam! Je vindt het artikel op pagina 32 in tijdschrift nummer negen 2018.

JAN MAGAZINE over Studio Perspective duurzame lamp Chicken-spot van de makers Van Tjalle en Jasper
De Chicken-Spot van Van Tjalle en Jasper is een grappig, origineel en duurzaam lampje voor de kinderkamer bij Studio Perspective.

JAN Magazine noemt Studio Perspective in de rubriek ‘JANtje’. In deze kinderrubriek komen leuke kinderproducten aan bod zoals de Chicken-spot van de makers Van Tjalle en Jasper. De Chicken-Spot is een duurzame designlamp voor klein en groot. De lamp is namelijk een Mini-spot op pootjes. Dus heb je de Mini-spot al in huis? Dan koop je alleen nog de ‘kippenpootjes’ en bouw je het lampje met gemak om door twee ribben te vervangen voor de twee pootjes. Denk je na een tijdje ‘leuk voor mijn kind, maar toch leuker voor mijzelf,’ dan plaats je gewoon de ribben weer terug en heb je weer jouw oude vertrouwde Mini-spot. Zo makkelijk kan het zijn. Je vindt het stukje over Studio Perspective in JAN nummer 9 september 2017 op pagina 30.

De Volkskrant Magazine toont de 10 perfecte attributen voor een altruïstisch leven met op plek 3 Stoel Eroll uit de Mogelijkheid Collectie.
STOEL EROLL is een duurzame fauteuil uit de Mogelijkheid Collectie. Je kunt deze houten designstoel zelf samenstellen.

De Volkskrant Magazine toont ‘De 10 perfecte attributen voor een altruïstisch leven’ met op plek 3 Stoel Eroll uit de Mogelijkheid Collectie. De duurzame designstoel stel je naar eigen smaak samen, net als de andere producten uit de Mogelijkheid Collectie. Je kiest zelf het frame en de houtsoort, en een deel van de opbrengst steunt de makers in hun ontwikkeling. Je leest het artikel in Volkskrant Magazine nr. 4 2017 op pagina 10. 

Fd persoonlijk Duurzaam design bij Studio Perspective

In fd persoonlijk (magazine van het FD.) is er aandacht voor Feelgood ontwerp. ‘Design kan veel vreugde brengen door mooi te zijn of ons leven te vergemakkelijken. Maar écht blij worden we van design dat de wereld een beetje beter maakt.’ Studio Perspective staat in een mooi rijtje vermeld als aanbieder van hoogwaardige producten zoals de duurzame designstoel uit de Mogelijkheid Collectie en het duurzame wandrek Fency van Tolhuijs Design.

ASN BANK logo

ASN BANK biedt aandacht in het magazine Goedgeld aan duurzame woonproducten van Studio Perspective. Je leest meer vanaf pagina 28 in editie oktober 2018.

logo City Amsterdam

CITY Amsterdam is een huis-aan-huiskrant voor inwoners van Amsterdam. In de rubriek ‘SMART city #duurzaam’ wordt aandacht gevraagd voor duurzame initiatieven waaronder Studio Perspective. Nieuw perspectief door de aanschaf van Social Design. Elke aankoop heeft impact!

Home&Garden logo. Tijdschrift Home & Garden schrijft over Studio Perspective. Rescued staat in Home and Garden, verkoop via Studio Perspective.

De Home & Garden schrijft over Studio Perspective! Het maandblad laat producten van Rescued! zien. De Paper Pot bloempotten en de leuke schommel zijn gemaakt van afval. Rescued heeft niet voor niets de slogan ‘From waste to wonderful’.  Het stuk over Studio Perspective is te lezen in NR. 03 2017, op pagina 07.