Skip to content

Geschenk Met Een Goed Verhaal!

Alle geschenken worden lokaal gemaakt. Hierdoor weten we precies waar alle gebruikte materialen vandaan komen en hoe de werkplaatsen omgaan met duurzame verwerking daarvan. Ook proberen we zoveel mogelijk bij te dragen aan kansen op de arbeidsmarkt voor diverse groepen die dat steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Wijnkisten Of Glazen Als Kerstpakket

Grachtenhuis of vogelhuis, deze mooie wijnkisten krijgen een tweede leven. Nadat het kistje zijn rol als wijnkist heeft vervuld kan het zo worden omgetoverd tot accessoire voor in huis of in de tuin. Het is ook mogelijk om aan de slag te gaan met een eigen thema en een kistje te ontwikkelen of het ontwerp wat aan te passen.

Op de kistjes kan een logo of een persoonlijke boodschap worden gegraveerd of een mooie kaart worden bijgevoegd. We kunnen in overleg wijn kiezen, bijvoorbeeld van het mooie en bijzondere Nederlandse label, Chateau Amsterdam.

Liever geen wijn? Je kunt de kisten ook bestellen met alcoholvrije Appelsprankel of lekker Appelcider. Als toevoeging op een kerstpakket zijn er mooie glazensets van Rebottled. Deze worden gemaakt van oude wijnflessen uit de horeca. Een hele mooie duurzame oplossing voor alle wijnflessen die normaliter weggegooid worden.

Een aantal van de mogelijkheden zijn direct te bestellen en leverbaar. Getoonde prijzen incl. BTW.
Of vraag een offerte aan. Laat ons je wensen weten op info@studioperspective.nl

Cadeau Van De Stad

Alkmaar onderzetter van houteco geschenk onderzetter in mooie verpakking Alkmaar
wijnkist met skyline
Snijplank gegraveerd hout steden12Snijplank gegraveerd hout steden11

Ben je trots op de stad waar je bent gevestigd? Hou je van Amsterdam of Rotterdam of heb je een link met een andere plek in Nederland? Geef dan een uniek (relatie)geschenk waarbij de stad of wijk centraal staat. Ook leuk als iemand net een nieuw huis gekocht heeft of als afscheidscadeau.  Onderzetters, wijnkisten met een skyline van de stad, een snijplank met vuurtoren of stadstoren of iets helemaal op maat gemaakt? Vraag nu een prijsopgave voor deze groene en sociale geschenken. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Maatwerk & Gepersonaliseerde Geschenken

Maak het persoonlijk. Wil een boodschap toevoegen voor de ontvanger of het product laten aanpassen zodat het nog meer de visie en achtergrond van het bedrijf uitstraalt. Wij denken graag met je mee. En hebben al vele leuke producten mogen maken voor onze klanten. Zoals een grachthuis op maat met boodschap voor een vastgoedonderneming. Duurzame kaarsen met logo voor een kinderdagverblijf. Of wat dacht je van houten kerstballen met de naam van je bedrijf om uit te delen aan je klanten.

Bedankje Voor Je Personeel

Wie wil dat nou niet? Een complimentje van de baas. Leuk om toe te voegen aan je kerstpakket en nog leuker dat je daarmee ook bijdraagt aan een positievere en inclusievere wereld. De complimenten worden gemaakt bij sociale onderneming Mooi door Mij in Noord Holland.

Zakje complimenten Mooi door mij geschenk
makers mooi door mij relatiegeschenken

Je Eigen Kaarsen

Bij de sfeervolle feestdagen kan een mooie kaars niet ontbreken. Onze kaarsen zijn gemaakt van gerecyclede bakolie, sojawas of andere duurzame materialen. Speciaal met de hand gemaakt in Nederland. Met een custom made label of logo heb je een prachtig geschenk voor je personeel of mooi om uit te delen aan klanten tijdens de kerstdagen. Vraag naar alle mogelijkheden.

Borrelplank Als Kerstgeschenk

De feestdagen staat voor gezelligheid en daar dragen deze duurzame borrelplanken zeker aan bij. In diverse bijzonder vormen, van Zwols stadshout tot luxe Walnotenhout. Met of zonder gravure, past in ieder interieur. Dus wie maak je hier niet blij mee?
Prijzen zijn incl. BTW.

Kerstgeschenk Voor Personeel

Geef klanten, relaties of medewerkers een origineel en duurzaam geschenk met een verhaal. Alle producten van Studio Perspective worden gemaakt van duurzaam materiaal of zijn geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo kun jij je kernwaarden kracht bij zetten en draag je bij aan een betere wereld.

In opdracht kunnen wij met de werkplaatsen ook geschenken speciaal in opdracht ontwikkelen. Met een specifiek thema of voor een bijzondere gelegenheid. Op veel van onze duurzame en sociale producten kunnen we een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap plaatsen.

Duurzame Cadeaubon Of Keuzecadeau

Wil je de ontvanger zelf laten kiezen voor een duurzaam cadeau? Denk dan eens aan de cadeaubon van Studio Perspective.

We werken ook samen met leveranciers van keuzecadeaus. Natuurlijk alleen duurzaam, zodat je alsnog een steentje bijdraagt.

Wij werken bijvoorbeeld samen met Ohmygood: koop de Ohmygood cadeaubon en laat je medewerkers of klanten kiezen uit de leukste betekenisvolle en verantwoorde cadeaus. Een superleuk cadeau om bij een kerstpakket te doen.

Laat ons je wensen weten per email.
We denken graag met je mee!

duurzame cadeaubon studio perspective
Back To Top
0
Winkelwagen