DUURZAME RELATIEGESCHENKEN 

Unieke relatiegeschenken met logo

Geef klanten en medewerkers een origineel en duurzaam geschenk gemaakt door sociale firma’s. Op veel van onze duurzame producten kunnen we een bedrijfslogo plaatsen. Alle producten van Studio Perspective worden gemaakt van duurzaam materiaal of zijn geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo draag je bij aan een betere wereld en laat je zien waar het bedrijf voor staat. Heb jij een bedrijf in Amsterdam, Rotterdam of een andere stad? Geef dan een uniek relatiegeschenk van je eigen stad zoals de puzzels of stadstorens. In opdracht kunnen de werkplaatsen ook geschenken speciaal voor een organisatie ontwikkelen. Laat ons je wensen weten per email en we doen vrijblijvend een voorstel. Geef een persoonlijk cadeau met een verhaal!

Kies bewust een duurzaam relatiegeschenk

Het geven van een duurzaam relatiegeschenk is een trend die de afgelopen jaren duidelijk zichtbaarder is geworden. Wij bieden producten die passen bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kunnen voldoen aan de wensen van social return. Bij de producten staan respect voor mens en milieu centraal. Alle geschenken zijn gemaakt in een werkplaats in Nederland. Hierdoor steunen we lokaal ambacht en verminderen we transport, wat weer goed is voor het milieu. Upcycle, recycle of duurzame materialen, er wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. We hebben de leukste opties voor je op een rijtje gezet als inspiratie.

Tip: Medewerkers die net ouders zijn geworden? Verras ze met een uniek en persoonlijk kraamcadeau.

Social Return, geschenk met een verhaal.

Producten die gemaakt zijn in de sociale werkplaatsen steunen een doelgroep die dat goed kan gebruiken. Het geeft mensen een kans om hun vaardigheden te ontwikkelen waarmee je ze een kans geeft op waardevol werk. De relatiegeschenken vertellen daarmee een verhaal en dat is leuk voor je medewerkers en klanten. 

Relatiegeschenk met logo of speciale wensen?

Wil je dit jaar een origineel relatiegeschenk geven met een verhaal? Dan zit je bij Studio Perspective goed. Naar wens kunnen we een tekst of logo toepassen op onze duurzame design producten. Grote aantallen of speciale wensen laat ons het weten en we doen vrijblijvend een voorstel.