Skip to content

Gepersonaliseerde cadeaus met een verhaal. Deze producten hebben al iets meegemaakt, van oude materialen of gemaakt door mensen met een bijzonder verhaal.

Dutch Design hanglampen

Duurzame cadeaus met een persoonlijke tekst of naam

Wil je echt een persoonlijk cadeau geven? Geef dan een duurzaam interieur cadeau dat gepersonaliseerd is. Een mooie boodschap laten graveren of een cadeau met je eigen naam erop. Hiermee maak je niet alleen de ontvanger blij, maar ook de werkplaats die met liefde het cadeau maakt. Alle producten komen uit sociale of duurzame kleinschalige werkplaatsen van Nederlandse ontwerpers en makers. Het cadeau vertelt een verhaal en je draagt bij aan een beter wereld. Dat is nog eens een echt duurzaam gepersonaliseerde gift.

Cadeau voor hem of voor haar

Bijzondere cadeaus voor mannen zoals het broodplankje dat je kunt personaliseren met een tekening of tekst. Of juist een gepersonaliseerd cadeau voor haar. Zoals de linnen plaid met je eigen naam van Narzuta om heerlijk onder weg te kruipen. Een heerlijke fles wijn of juist alcoholvrije appelcider uit Nederland in een unieke wijnkist. Maak het persoonlijk door hier een tekst op te plaatsen.

Populaire producten
Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen