Skip to content

Gepersonaliseerde kraamcadeaus, origineel en uniek cadeau als je op kraamvisite gaat. Met de handgemaakt en voorzien van een tekst of naam.

Originele kraamcadeaus

Je wilt iets dat praktisch is, maar ook attent en origineel. Een kraamcadeau met naam is altijd een goede keuze, en er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een puzzel kopen met de naam van de baby erop. Of een handgemaakte knuffel van hun favoriete dier. Een kerstbal voor de eerste kerst met de geboortedatum. Wat je ook kiest, de nieuwe ouders zullen het zeker waarderen als het afgestemd is op hun pasgeborene. In frisse kleuren of juist fijn van natuurlijke materialen zoals hout. Blauw, roze, goud of geel, voor een jongen of een meisje je kunt het zelf samenstellen. En vergeet niet om een persoonlijke boodschap bij te sluiten met je beste wensen voor hun nieuwe aanwinst.

Kraamcadeau verzenden

Heel makkelijk is dat de kraamcadeaus gemakkelijk kunnen worden verzonden als je ze niet persoonlijk kunt afleveren. De puzzels kunnen als brievenbus cadeau verstuurd worden, hierdoor hoeft de ontvanger niet thuis te zijn.

De producten worden in de sociale werkplaats gemaakt van duurzame materialen. Op veel van de duurzame geschenken kunnen we ook een persoonlijke tekst plaatsen, zoals op de naampuzzel. Studio Perspective verkoopt onder andere kraamcadeaus van Cre8, Re-Tire en Boro*Mini, die gemaakt worden door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zo geef je een persoonlijk kraamcadeau met een verhaal!

Pagina's met vergelijkbare producten
Back To Top
0
Winkelwagen